LANA JURČEVIĆ

PJEVAČICA U NOVOGODIŠNJOJ ČESTITCI ZAGOLICALA MAŠTU OBOŽAVATELJIMA 'Znam da zvuči mazohistički, ali ja baš volim da me nešto opali po prstima...'

 
 Lana Jurčević (Instagram)

Lijepa pjevačica je na kraju ove godine s obožavateljima podijelila svoje viđenje 2017. i otkrila da je protekla godina za nju bila jako uzbudljiva.

- Ja ne znam kako vi, ali ja baš volim da me nešto ‘opali’ po prstima... Znam da zvuči mazohistički, ali ono što se događa nakon toga me puno više veseli, a to je da postanem i otpornija i jača i mudrija - stoji na početku objave pjevačice Lane Jurčević u kojoj se osvrće na prošlu godinu.

- Ali, nisam ja sad bitna. Voljela bih da se ni vi ne bojite lekcija i promjena i da to uvijek okrenete u svoju korist - za svoj napredak. Znam da se ljudi boje loših stvari, ali nikad se čovjek nije se pomakao s mjesta kroz idilična iskustva, ali isto tako za svaku lijepu stvar, zahvalite se ljudima oko sebe i Onome gore. Zahvalna sam za ovu godinu, prekretnicu, za toliko velikih, dobrih stvari, prilika, pjesama, koncerata, putovanja. Puno smo se družili, pjevali, svirali vam...

U 2018 planiram da to barem još udvostručimo. Zahvalna sam i VAMA, da vas je ovdje preko 350 000 i da ćemo nastaviti graditi ovu našu ljubav. U to ime i za zdravlje, sreću i osmijehe, Cheeeeersssss!!! 2018., dobro nam došla, poručila je Jurčević uz fotografiju na kojoj nazdravlja čašom pjenušca iz kojeg pršte prskalice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:19