VALENTINA WALME

PLESAČICA KOJA OSTAVLJA BEZ DAHA 'Laskaju mi komentari za izgled, ali za ljubav nemam vremena'

 
Davor Garić i Valentina Walme
 Ples sa zvijezdama

Možda u prvoj emisiji showa “Ples sa zvijezdama” Nove TV novinar Davor Garić i njegova prelijepa mentorica Valentina Walme nisu dobili najviše ocjene žirija, no njihova je vruća “zatvorska” izvedba rumbe mnogima bila savršeni spoj plesnih koraka, erotike i Valentinina seksepila.

Štoviše, Valentina, koja je svojedobno u “Plesu sa zvijezdama” bila partnerica i voditelju Janku Popoviću Volariću, na prvu je osvojila gledatelje, a komentare i komplimente na račun atraktivne državne prvakinje u latinskoameričkim i standardnim plesovima teško je i nabrojati. “Wow, koja žena”, “Ženska je bomba, ni trepnula nisam” ili “Curka je živa vatra” samo su neki od njih. Iza svega toga stoji simpatična 27-godišnja Zagrepčanka koja je svoj život doslovce posvetila plesu, a uloga mentorice u “Plesu sa zvijezdama” jedan joj je, kaže, od dražih plesnih angažmana i svojim partnerom Davorom Garićem izuzetno je zadovoljna.

- Oduševljena sam showom, od samih priprema i audicija do vrhunske produkcije. Jedva sam čekala da krenemo. Niti jedne sekunde nisam dvojila trebam li ponovno ući u “Ples sa zvijezdama” ili ne i veselim se svakoj sljedećoj emisiji. Davor i ja za prvi smo se nastup pripremali nekoliko tjedana, ne mogu se više ni sjetiti koliko. Vježbali smo skoro svaki dan i mogu reći da je izuzetno predan i marljiv. Jako sam zadovoljna svojim partnerom i sjajno se dopunjujemo energijom - odmah na početku rekla je Valentina čije prezime potječe iz Švedske. Naime, njezin je otac podrijetlom iz Švedske i upravo je on u svojoj kćeri u najranijem djetinjstvu prepoznao plesni talent. Uz to, i sam je vrsni plesač.

- Od šeste godine ozbiljno se bavim plesom. Imam čak i snimku gdje sam još beba i vrtim se i plešem i prije nego što sam napravila svoje prve korake. Moj se tata bavio plesom, a potom je postao voditelj plesnih turnira. On me odveo na prvi tečaj društvenih plesova i ljubav se odmah rodila. Već u vrtiću išla sam na ritmiku, tako da je ples bio moj prvi pokret u životu - prisjeća se Valentina.

Cijela obitelj Walme u plesnim je vodama, a pleše čak i njihov ljubimac, francuski buldog Bella. Vrhunske rezultate i brojne nagrade, pa i titulu prvaka u latinoameričkim i standardnim plesovima, Valentina je osvojila s mlađim bratom Alanom koji joj je partner od samih početaka.

- S plesom sam doslovce obišla svijet, od Amerike i Kine do svih zemalja koje graniče s Hrvatskom, ma teško je i nabrojati. To je uistinu prekrasno životno iskustvo. Bilo je pobjeda i trofeja na brojnim međunarodnim natjecanjima, ali, iskreno, pred domaćom publikom najdraže mi je pobijediti - iskrena je plesačica.

Iako s bratom osvaja publiku na podiju, iza njih stoji velika podrška roditelja.

- Majka je davno imala tešku prometnu nesreću i bilo je upitno hoće li uopće hodati, no izborila se i čak može i zaplesati i stvarno voli ples. No, ona je ključna kad su u pitanju moji kostimi.

Sašila ih je puno i nalijepila se na tisuću šljokica, a u odabiru kreacija u kojima nastupam pomaže mi i danas. Kostimi za natjecanja su skupi, ekskluzivni i rađeni po mjeri, a kad je “Ples sa zvijezdama” u pitanju, zahvalila bih našoj kostimografkinji Emini na fantastičnim kostimima - naglašava.

Komentari i pohvale na račun njezina izgleda, ali i izvedbe u prvoj emisiji “Plesa sa zvijezdama” itekako joj laskaju.

Komplimenti

- Ne mogu reći da mi nije drago pročitati pohvale i komentare koji su stvarno prekrasni. Uglavnom su to komplimenti vezani uz ples, ali i moj izgled - kaže.

Iako među komentarima nije bilo i bračnih ponuda, jedan ju je posebno nasmijao.

- Netko mi je napisao “Budi majka moje djece”, što mi je bilo simpatično - otkriva.

Na radost sve brojnijih obožavatelja, Valentina trenutačno nije u vezi.

- Za ljubav nemam vremena, a jedini muškarac u mom životu sada je Davor Garić.

Koji ples pripremaju za iduću emisiju Valentina nije mogla otkriti, no dala je naslutiti da će to ponovno biti nešto izuzetno atraktivno čime će, sigurno, oduševiti svoje brojne poklonike.

- Davor i ja pripremamo nešto strastveno, divlje, oštro i opasno - kratka je i vrlo jasna lijepa plesačica.

Ne baš reprezentativne ocjene žirija iz prve emisije nisu ih, tvrdi, ni najmanje obeshrabrile.

- Ocjene su nas motivirale za dalje, da se još više trudimo i dajemo sve od sebe. O pobjedi zasad niti ne razmišljamo jer je samo bitno da se dobro zabavimo i pokažemo se u najboljem svjetlu u svakoj idućoj emisiji - zaključila je Valentina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 10:14