NEVOLJA NIKOLINE CVEK

PLESAČICA U VIROVITIČKOM KAFIĆU DIZALA HALJINU ISPOD KOJE NIJE NOSILA NIŠTA Gosti zvali policiju, ispostavilo da je riječ o sudionici realityja

 
Nikolina Cvek
 Facebook

Nikolina (27) proglašena je krivom za remećenje javnog reda i mira te vrijeđanje moralnih osobina građana jer je gostima kafića prilikom plesa pokazivala - golu guzu. Presudio je tako Prekršajni sud u Virovitici koji je raspojasanoj Nikolini odrezao 370 kuna novčane kazne, piše Podravski.hr.

Odluka je nepravomoćna, a nije poznato hoće li se mlada ‘plesačica’ na nju žaliti. Na sudskoj se raspravi nije pojavila.

Protiv Nikoline optužni je prijedlog podnijela policija kojoj je dojavljeno kako se djevojka nemoralno ponaša oko 22.30 sati u prepunom kafiću Campari u Virovitici. Dogodilo se to potkraj srpnja ove godine. Bilo je prilično vruće, a cure su izašle u provod i malo popile.

Nikolinu su alkohol i glazba toliko ponijeli da je u plesnom zanosu podizala haljinu ispod koje, kako piše Podravski.hr, nije nosila - ništa. To je zasmetalo neke goste pa su pozvali policiju.

Epilog vrijeđanja moralnih osjećaja gostiju zbio se ovih dana na Prekršajnom sudu koji je situaciju riješio po kratkom postupku.

Kako javlja 24 sata, riječ je o Nikolini Cvek, natjecateljici iz prošle sezone RTL-ovog poljoprivrednog realityja 'Ljubav je na selu' koja je, prema vlastitim riječima, sve riješila s policijom.

- Dogovorila sam se s policajcima koji su mi rekli da ne moram platiti kaznu i da u budućnosti moram pripaziti na svoje odijevanje. Stvarno nisam znala da je moje odijevanje problem. Obučem uvijek lijepe haljine koje se u Hrvatskoj ne mogu nabaviti. Po njih idem čak u Beograd. Mislim da mi nije 'ispala' guzica, ali neka bude kako oni kažu, izjavila je za 24 sata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:52