LUDO NA LABYRINTH OPENU

POČELO ČETVERODNEVNO PARTIJANJE U 'GUSARSKOM GRADU' Zabava startala čim je otkucalo podne, vrhunski DJ-evi rasplesali društvo iz cijelog svijeta

 

Najiščekivaniji festival sezone, Labyrinth Open, otvorio je u subotu vrata mnogobrojnim partijanerima koji su iz svih kutaka svijeta pohrlili u Omiš kako bi doživjeli nezaboravnu ljetnu avanturu ispunjenu morem, suncem i sjajnom elektronskom muzikom.

Četverodnevno partijanje u "gusarskom gradu" Omišu novost je na našoj obali, a iza svega stoji provjerena nizozemsko-belgijska ekipa iz Labyrinth Promotionsa, koja već više od desetljeća ljude diljem Europe uveseljava organizacijom partija s najboljim imena svjetske elektronske glazbe. Na svoj prvi open air festival u sunčanu Hrvatsku dovode zvijezde poput Sam Paganinija, Dubfirea, Pan Pota, Rodhada, Boris Brejcha, Stephan Bodzina, Ten Wallsa i ostalih.

Navedeni će zabavljati nekoliko tisuća posjetitelja omiškog festivala, koji će nakon što rasplešu cipelice imati priliku uz vinaysa jogu opuštati se na prekrasnoj pješčanoj plaži. Ipak, tišine ondje neće biti, budući da je plaža opremljena i beach stejdžom, posebno osmišljenim za ples pod vedrim nebom i zvijezdama, after partyje i najljepše izlaske sunca.

Shots by NACHTSCHADUW

Shots by NACHTSCHADUW

Labyrinth Festival će ugostiti i vrlo zanimljivu muzičku konferenciju, na kojoj će sudjelovati prominentni producenti i DJ-evi, kao i iskusni govornici iz svijeta glazbe. Tijekom same konferencije održat će se i panel diskusije, kao i radionice s aktualnim temama iz svijeta tehnologije i muzičke industrije.

Ekskluzivni pre-party, koji se u petak održao uoči subotnjeg službenog otvaranja festivala, poslužio je kao izvrsna uvertira u program koji je dan kasnije započeo dočim je otkucalo podne. Sudeći prema nezaboravnoj atmosferi koja je zavladala i prije nego li je festival službeno otvoren, ali i sa prvim zvucima podnevnog partija, Labyrinth ima dobru šansu postati jedan od najpopularnijih ljetnih festivala na obali. Topli pijesak pod nogama, hladno piće u ruci i vrhunska glazba odličan su poziv svima željnima dobre zabave. Već u subotu se na Labyrinthu moglo poslušati nekoliko fenomenalnih setova, a posebno impresivan je bio Jolly Joke, skroman dečko iz Ploča i techno genijalac koji predvodi domaći dio festivalskog lineupa.

Jolly Joke

O Labyrinth Festivalu smo već pisali. Uspijete li se domoći Omiša u vrijeme trajanja festivala do 11. srpnja, želimo vam lijep provod i neprestano plesanje!

Shots by NACHTSCHADUW

Shots by NACHTSCHADUW

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:18