BAJKOVITA SVADBA

POGLEDAJTE LUKSUZNU VILU U KOJOJ ĆE SE VJENČATI FRANKA I ĆORLUKA Mladoženja odabrao kuma: Suigrač iz reprezentacije, čovjek s kojim je prošao sve!

 
 instagram

Odmah nakon što su u Zagrebu svi zajedno proslavili srebro na Svjetskom prvenstvu, naši su se reprezentativci uputili u rodne gradove, obiteljima ili na odmor. Vedran Ćorluka otputovao je u Frankin rodni Rabac gdje su mu također priredili vatreni doček. Budući rapski zet i pjevačica Franka Batelić ove će subote u župnoj crkvi sv. Petra u Balama u Istri reći sudbonosno da, a zabavu organiziraju u luksuznoj Stanciji Meneghetti nedaleko od Bala, gdje su svadbe organizirale mnoge poznate osobe, a među njima i Nina Badrić.

Stancija Meneghetti vlasnika Miroslava Pliše imanje je koje se prostire na 12 hektara s više objekata, 2 bazena te vinogradima i maslinikom. Spoj je to tradicionalne istarske gradnje s modernom arhitekturom. U razgovoru s našom novinarkom vlasnik Plišo nije htio otkriti detalje vjenčanja. - Zamolili su nas za diskreciju i mi kao domaćini ćemo to ispoštivati - rekao je.

U galeriji pogledajte luksuznu Stanciju Meneghetti:

Vila u kojoj će se slaviti vjenčanje smjestila se u Balama, na pola puta između Rovinja i Pule, a kilometar i pol od mora, s pogledom na pripadajući amfiteatralni vinograd. Kako piše na službenoj stranici, ‘Miroslav Plišo i supruga Romana Kajfež izgradili su prekrasnu vilu, s četiri sobe najviše kategorije, vanjskim i unutrašnjim bazenom, restoranom i poslugom sačinjenom od vrhunskih profesionalaca’. Imanje je okruženo maslinicima i vinogradima, a njihova su vina i maslinovo ulje više puta nagrađivani na međunarodnim natjecanjima.

U ovoj luksuznoj vili inače se održavaju intimnija vjenčanja za manje od sto ljudi, a jesu li i Franka i Ćorluka tako isplanirali, tek ćemo vidjeti. Očekuje se da će se na svadbi godine pojaviti i Ćorlukini prijatelji i suigrači iz reprezentacije, tim više što je Vedranov kum nitko drugi do kapetan 'vatrenih' Luka Modrić.

Kum Luka Modrić s Čarlijem je prošao u životu baš sve

Kada Vedran Ćorluka danas u Balama sklopi bračne zavjete s Frankom Batelić, s kojom je u vezi šest godina, uz njega će stajati kao vjenčani kum Luka Modrić. Tako će se dugogodišnji suigrači povezati i kumstvom te dati dodatnu težinu svojem prijateljstvu. A ono traje još od njihovih kadetskih dana. Modrić je u Dinamo stigao kada mu je bilo 14 godina. Bila je 2000., kada je za 49 tisuća kuna iz NK Zadra stigao u zagrebačke plave. Pet mjeseci mlađi Ćorluka počeo je igrati u omladinskoj školi Dinama kada mu je bilo samo osam godina. Bili su još djeca, no Modrić je 2003. poslan na godinu dana posudbe u mostarski Zrinjski. Putevi se Ćorluki i Modriću ponovno ukrštavaju godinu dana poslije, kada ih Dinamo obojicu šalje na posudbu u Inter. Trener Josip Kuže 2005. obojicu ih vraća u Dinamo, a odmah potom Slaven Bilić, koji je do tada bio izbornik U21 reprezentacije, kao novo imenovani izbornik A vrste povlači obojicu u reprezentaciju.

Bilo je neizbježno da se dva mlada igrača povežu, dijeleći sudbinu u reprezentaciji i istom klubu. Zanimljivo, obojica su završila srednju ugostiteljsku za konobara, no vjerojatno ih je daleko više povezala zajednička sudbina jer su im djetinjstvo obilježili rat i izbjeglištvo. Počeli su izlaziti zajedno iako se Luka vrlo brzo vezao uz svoju suprugu Vanju. Ćorluka je pak jako volio izlaske, pa mu se i Luka katkad pridružio u noćnim provodima, najčešće u jednom od klubova na zagrebačkom Jarunu. No, kako su igrači stasali, za njih su se zainteresirali strani klubovi, a prvi iz Zagreba seli se Ćorluka, koji je dobio ugovor s Manchester Cityjem. Spletom okolnosti već 2008. i Ćorluka i Modrić opet će zaigrati za isti klub - Tottenham Hotspur, u kojem su zajedno igrali čak četiri godine. Znali su zajedno i partijati po londonskim noćnim klubovima, no prilično suzdržanije od ostalih igrača u klubu, koji u najmanju ruku nisu imali mjere. Potom se Luka seli s Vanjom u Madrid, a Ćorluka u hladnu Moskvu.

Neki tvrde da su tada malo izgubili kontakt, što i ne čudi s obzirom na tisuće kilometara koji su ih dijelili. Ipak, podršku prijatelja Luka je mogao osjetiti i kada se Ćorluka u medijima zagovarao kao jedan od najboljih igrača. Neki su pomislili da su se u ožujku, uoči prijateljske utakmice Hrvatske i Meksika, nad prijateljstvom dvojice nogometaša nadvili oblaci. Naime, Zlatko Dalić je udovoljio zahtjevima nekih klubova pa je šestorici prvotimaca, među kojima i Modriću, dopustio da budu oslobođeni te utakmice.

"Razumijem Luku Modrića, koji je bio ozlijeđen, možda je i razumljivo što je on otišao, ali za ostale, pa i za Luku, mislim da su trebali i dalje biti tu, da zajedno odradimo ovo i stvorimo bolju atmosferu za SP. Znam da je sve bilo u dogovoru s izbornikom, ali da mi je žao što nisu s nama - to sigurno", bio je prilično kritičan u izjavi za Sportske novosti Ćorluka. No njegova je ljutnja bila kratkog daha. (Tina Premec)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 19:06