OSTAVIT ĆE VAS BEZ DAHA

POGLEDAJTE VIDEO KOJIM ĆE SE MISS HRVATSKE PREDSTAVITI SVIJETU Lijepa Katarina spremna je za veliko finale izbora u Londonu

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 03.12.2019. u 13:14

Boris Mataković

Katarina Mamić

 

Katarina Mamić trenutačno je u Londonu gdje se priprema za veliko finale izbora za Miss svijeta koje će se održati 14. prosinca.

Dok ona u glavnom gradu Velike Britanije svakodnevno vježba i priprema se za najprestižniji izbor ljepote u svijetu, u Hrvatskoj je upravo završen video kojim će se najljepša Hrvatica predstaviti svijetu i pokazati brojne ljepote koje Lijepa Naša ima.

 

Video se snimao u Malom i Velom Lošinju, Opatiji, Rijeci te brojnim drugim lokacijama u Primorsko-goranskoj županiji, a tijekom snimanja lijepa Katarina nosila je haljine Ivice Skoke, Džemile Dilberović i Zorana Aragovića te nakit Infinity design čime je Miss Hrvatske, osim vlastite i ljepote svoje zemlje, pokazala i hrvatski dizajn koji će ovom prilikom moći vidjeti cijeli svijet.

Privatni album
 

Katarina kroz video priča svoju životnu priču te svoje želje koje tek namjerava ostvariti, a kroz tu priču uklopljene su ljepote naše zemlje što je zasigurno jedna od najljepših hrvatskih razglednica ikad.

Naravno, direkcija izbora za Miss Hrvatske mislila je na svaki detalj pa su tako u ovaj sjajan video odlično uklopili i instrumental pjesme Damira Kedže "Srce mi umire za njom", za koju je glazbu napisao Ante Pecotić, a aranžman napravio Bojan Šalamon Shalla.

Privatni album
 

Scenarij za video promociju Miss Hrvatske na izboru za Miss svijeta napisala je Ines Mrenica, režiju potpisuje Nikola Klobučarić, a produkciju Project 6 studio. Nema sumnje da je ovo razglednica kojom će Katarina Mamić, ali i naša zemlja, zasigurno steći dodatne simpatije.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo