BARBARA VICKOVIĆ

POPULARNA GLUMICA OTKRILA 'Završila sam na policiji zbog šverca duhana. U glavi mi se samo vrtjelo kako da im dokažem da nisam švercerica'

Barbara Vicković
 Marko Todorov / CROPIX

Naša popularna glumica Barbara Vicković, koju trenutno gledamo u seriji 'Na granici' u intervjuu za Story progovorila je o životu u četrdesetima, o sinovima Frani i Matiji, novim ulogama, slobodnom vremenu i muškarcima, ali otkrila je i jednu tajnu.

Barbara u seriji 'Na granici' glumi Miru, čija se cijela obitelj bavi švercom. U intervjuu je otkrila da je prije nekoliko godina i sama završila na policiji, i to zbog šverca duhana.

'Moram priznati da sam se na trenutak preplašila jer mi nije bilo jasno što se događa. Kada sam stigla tamo, odveli su me na ispitivanje i objasnili mi kako sumnjaju da netko putem moga telefonskog broja šverca duhan. Navodno je i moj broj bio u oglasniku, ne mogu se više sjetiti kako se točno odvijala cijela situacija. Tada mi se u glavi samo vrtjelo kako nemam načina da im dokažem da nisam švercerica. Naravno, policija je brzo shvatila da nemam nikakve veze s tim', ispričala je glumica za Story.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:27