BIJESAN JE

POPULARNI PJEVAČ DRVLJEM I KAMENJEM NA KOLEGICE Tony Cetinski: 'Ne želim se baviti njima, u svakom slučaju, želim im puno sreće u svlačenju'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 02.04.2017. u 14:29

Zagreb, 140415.
Dezmanov prolaz.
Velvet.
Na fotografiji: Toni Cetinski.
Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
CROPIX

Višestruki dobitnik Porina Tony Cetinski gostovao je u emisiji 'IN magazina', u kojoj se osvrnuo na trenutačno stanje na domaćoj glazbenoj sceni, kojim, čini se, nije nimalo zadovoljan.

- Danas na estradi više nema kriterija. Nastojim ne misliti o tome, ali činjenica jest da je nekada bilo dovoljno biti velik poput Beatlesa da bi dospio na naslovnicu, a danas si za to očito treba samo nabaviti nove ci** i gu***u. Ne bavim se takvima, nego samo sobom i svojom karijerom, ali svakome od njih želim puno sreće u svlačenju - izjavio je 47-godišnji Tony u studiju 'IN magazina'.

Glazbenik je također rekao da se od svih kolega na domaćoj estradi najviše druži s Borisom Novkovićem, Vannom i Ninom Badrić.

Cetinski je progovorio i o privatnome životu te otkrio kako bi s trećom suprugom Dubravkom volio imati barem dvoje djece. Tony iz prijašnjih brakova već ima sina Kristijana i kćer Piju.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo