PREDAH

POZNATE MAME O LJETU S PODMLATKOM Umjesto partyja u klubovima, tulumari se s djecom na plaži

 

- Kako izgleda ljetovanje s troje djece? Pa kao na mojem Instagramu - nasmijala se Ljupka Gojić Mikić, koja sa suprugom Mihaelom Mikićem i njihove tri djevojčice, Janom Siennom, Milom Amelie i Mari Danom, ljetuje u Istri.

Obiteljske slike

Fotografiju koju je spomenula duhovito je nazvala “obiteljska”, što ona u svakom smislu jest jer te neuspješne pokušaje poziranja gotovo svi imamo u vlastitim arhivama ili barem u sjećanju. Bivša manekenka, a sada poduzetnica i nogometaš koji je nedavno objesio kopačke o klin i krenuo u školu za trenere trenutno uživaju istražujući Istru, a nakon toga će se zaputiti na Korčulu.

- Kada ste roditelj, ljetovanja vam definitivno više nisu ista kao kada ste bili bez djece. A kod mene je taj period solo uživanja, ono kada krenete bez roditelja na more do trenutka kada sam dobila svoju djecu, bio baš jako kratak. Sada uživam na drugi način, jer je doživljavati svijet kroz oči svoje djece stvarno prelijepo.

U jednom trenutku stvarno je bila s nama gomila djece, ukupno njih sedmero, jer su nam se pridružili i prijatelji iz Japana, koje je Istra oborila s nogu i rekli su da će se vratiti i iduće godine - govori Gojić Mikić. I za nju osobno taj je hrvatski poluotok pravo otkriće jer sada je sa svojim curama i suprugom krenula u istraživanje istarskih gradića u unutrašnjosti. Ujutro kupanje, a poslije ručka izlet i tako sedam, osam dana, sve do pakiranja za Korčulu.

S kćeri na brodu

Glumica Petra Cicvarić odlučila se za manje “udoban” odmor, ali onaj u kojem more iskoristite maksimalno. Na brod je povela i svoju kćerkicu Koranu, koja će za dva mjeseca proslaviti treći rođendan, pa su tako u kratkom vremenu uspjele obići potez od Zadra do Pelješca i Korčule.

Petra Cicvarić kćer je povela na brod

“Jednom party djevojka, uvijek party djevojka”, napisala je Nevena Rendeli Vejzović uz jednu od brojnih fotografija s obiteljskog odmora koje je objavila na svojem profilu na Instagramu. No, party je u ovom slučaju onaj dječji, za razliku od onih koje je novinarka i voditeljica HTV-a redovito pohodila do prije koju godinu. Ljetovanje joj sada, definitivno, izgleda drugačije i zahtijeva jako dobru organizaciju s obzirom na to da Nevena i njezin suprug, snimatelj Mak Vejzović, imaju troje vrlo male dječice, blizanke Leu i Maru koje su u svibnju napunile dvije godine i Vitu kojoj je osam mjeseci.

Tulum na plaži Nevene Rendelli

- Nema odmora s troje djece, to se zove ljetno preživljavanje - odgovorila nam je na naš upit Rendeli Vejzović. Ipak, iako ima pune ruke posla sa svojim djevojčicama, novinarka ipak uspijeva voditi kratki ljetni dnevnik putovanja na Instagramu, na kojem je tako podijelila i neke zabavne detalje. “Lakoća života ljeti.

Pjesmice

Za razliku od ostatka godine, nemamo problema s tuširanjem, dapače, imamo problem izići iz tuša”, komentirala je uz sliku svojih blizanki. Glumici i pjevačici Vandi Winter ipak je donekle lakše jer, iako ima malo dijete - sinčić Fabijan u travnju je također navršio dvije godine - mališan je ipak jedinac. A glumica zagrebačke Komedije otkrila je kako joj izgleda odmor, točnije koja je dječja pjesmica Adamu sada “in”. Radi se o “Baby Shark”, pa je vjerojatno mora odslušati barem desetak puta dnevno.

Vanda Winter je uživala u višestrukom slušanju pjesmice “Baby Shark’

Mirna Medaković Stepinac, koja također ima blizanke, preslatke dvogodišnjakinje Kaju i Zoru, u međuvremenu se vratila u Zagreb, gdje u društvu bake i djeda, Mirninih roditelja, uživaju u sladoledu.

Mirna Medaković Stepinac s kćerima u društvu bake i djeda

Scenaristica Jelena Veljača na glasu je kao najromantičnija mama na društvenim mrežama jer objavljuje doslovno bajkovite fotografije sa svojom troipolgodišnjom djevojčicom Lenom. Prvo su boravile u Istri, a potom nastavile ljetovanje u Bolu na Braču.

Jelena Veljača nakon Istre s kćeri je otputovala na Brač

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 10:52