TAMBURAŠI U STARKAMA

POZNATI MEJAŠI I VIGOR OBARAJU REKORDE Njihova nova pjesma 'Suzana' hit je na ljestvicama, ni jedna skladba ove godine nije tako brzo rasla

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 04.11.2019. u 14:40

Vigor

 

Samo malo više od tjedan dana bilo je potrebno da Mejaši i Vigor potvrde ono što su i pretpostavljali snimajući novu pjesmu - njihova "Suzana" najveći je novi ulaz i skok ove godine na nacionalnoj hrvatskoj top listi "HRTop40".

U samo nekoliko dana ova pjesma pozicionirala se na visokom 11. mjestu što je svojevrsni rekord jer niti jedna pjesma nije tako brzo rasla u ovoj godini. A još k tome, pravi je zabavnjak.

 

- Kad vjeruješ u ono što radiš i kad čvrsto stojiš iza toga, onda uspjeh i dobri rezultati neće izostati. Zaista smo sretni što je ova pjesma pronašla put do radijskih urednika i srca publike. To je najveća nagrada i najveća satisfakcija svakom izvođaču - kazao je pjevač Vigora Mario Roth.

Njegov kolega Nikola Bosilj iz Mejaša dodaje kako je u današnje vrijeme pjesmu teško prezentirati publici i stvoriti priliku da je svi čuju.

- Mi smo u tome uspjeli! Kad smo snimali duet s Vigorom, znali smo da imamo odličnu stvar. Baš svi smo vjerovali u pjesmu i nadali se da će je publika prepoznati. Reakcije u prvih tjedan dana nadmašile su sva naša očekivanja što nam potvrđuju komentari publike, brojke na društvenim platformama i reakcija ljudi na koncertima. Zahvalni smo medijima koji su prepoznali ovaj svježi spoj dva popularna benda i pjesmu koja je dobila ono što zaslužuje - mjesto u srcima naše zajedničke publike - istaknuo je Bosilj.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo