NIŽE USPJEHE

PREDSJEDNICA POSLALA PISMO MLADOM GLAZBENIKU Dino Jelusić na Facebooku objavio Kolindin dopis, evo što mu je poručila

 Goran Mehkek / CROPIX/FACEBOOK

Dino Jelusić, kojeg se sigurno sjećate kao pobjednika prvog izbora za dječju pjesme Eurovizije, nastavio se baviti glazbom, a osim snimanja prvog albuma sa svojim bendom Mad Dogs Dino niže i značajnije uspjehe.

Na svom je profilu na Facebooku objavio čestitku koju je primio od predsjednice države, a povodom pobjede na najvećem svjetskom festivalu pjevača New Wawe u Sočiju i priključivanja slavnom američkom bendu Trans-Siberian Orchestra s kojima uskoro kreće na turneju po Americi u više od 50 gradova.

‘S velikim sam zadovoljstvom primila obavijest o tvom uspjehu na festivalu New Wawe koji je održan 9. rujna 2016. i na kojem si osvojio publiku i žiri. Ova pobjeda nastavak je tvoga uspješnog glazbenog puta koji traje od osvajanja dječjeg Eurosonga 2003. do danas, uz veliku pomoć i potporu tvoje obitelji koja s tobom dijeli radost svakog uspjeha.

Želim ti uspješan nastavak studija na Muzičkoj akademiji u Zagrebu i vjerujem da ćeš na turneji po Sjedinjenim Američkim Državama još jedanput dokazati svoj talent, znanje i profesionalnost. Glazba je tvoj profesionalni i životni poziv, stoga vjerujem da će ti i u budućnosti donijeti puno zadovoljstva i uspjeha’, napisala je Kolinda Grabar-KItarović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:04