TURNEJA 'NEOPISIVO'

PREMIJERNO POSLUŠAJTE NOVU PJESMU DANIJELE MARTINOVIĆ Splićanka je koautorica teksta i glazbe, a 'Čovjek bez adrese' najavljuje novi zvuk turneje

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 13.11.2019. u 12:10

Marko Lorenzo Blaslov

Danijela Martinović

 

Premijerno vam uz Narodni radio predstavljamo novu pjesmu Danijele Martinović na kojoj je po prvi puta ona sama koautorica teksta i glazbe. 

Pjesma se zove 'Čovjek bez adrese', a uz Danijelu pjesmu autorski potpisuje Zoran Mišolongin, autor velikih hitova poput 'Juba moja' i 'Ako potraješ mi ti' Olivera Dragojevića, 'Kad bi tvoji jastuci' grupe Latino, 'Teške su riči pale' Jasne Zlokić i mnogih drugih. 

Autor aranžmana i producent pjesme je Tomica Modrić

- Uz Zorana Mišolongina, autora mnogih divnih pjesama Jubav moja - Oliver, Teške su riči pale dušo - Jasna Zlokić i mnogih drugih, po prvi put u svojoj karijeri koautor sam i glazbe i teksta. Producent pjesme je Tomica Modrić. Ovo je naša prva pjesma - ‘Čovjek bez adrese’ - napisala je Martinović na društvenim mrežama.

 

Pjesma najavljuje Danijelin novi zvuk kojeg turnejom 'Neopisivo' nastavlja promovirati po regiji. Glazbena turneja Danijele Martinović ‘Neopisivo’, koja se održava u suradnji sa Zakladom ‘Hrvatska za djecu’, novi je koncept koji povezuje glazbu, poeziju i razmjenu snažne energije. Cilj projekta ‘Neopisivo’ širiti je humanost i kroz glazbeno druženje podsjetiti na one kojima je pomoć najpotrebnija, ali i dotaknuti brojne živote te ih učiniti sretnijima. 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo