TURNEJA 'NEOPISIVO'

PREMIJERNO POSLUŠAJTE NOVU PJESMU DANIJELE MARTINOVIĆ Splićanka je koautorica teksta i glazbe, a 'Čovjek bez adrese' najavljuje novi zvuk turneje

 
Danijela Martinović
 Marko Lorenzo Blaslov

Premijerno vam uz Narodni radio predstavljamo novu pjesmu Danijele Martinović na kojoj je po prvi puta ona sama koautorica teksta i glazbe.

Pjesma se zove 'Čovjek bez adrese', a uz Danijelu pjesmu autorski potpisuje Zoran Mišolongin, autor velikih hitova poput 'Juba moja' i 'Ako potraješ mi ti' Olivera Dragojevića, 'Kad bi tvoji jastuci' grupe Latino, 'Teške su riči pale' Jasne Zlokić i mnogih drugih.

Autor aranžmana i producent pjesme je Tomica Modrić.

- Uz Zorana Mišolongina, autora mnogih divnih pjesama Jubav moja - Oliver, Teške su riči pale dušo - Jasna Zlokić i mnogih drugih, po prvi put u svojoj karijeri koautor sam i glazbe i teksta. Producent pjesme je Tomica Modrić. Ovo je naša prva pjesma - ‘Čovjek bez adrese’ - napisala je Martinović na društvenim mrežama.

Pjesma najavljuje Danijelin novi zvuk kojeg turnejom 'Neopisivo' nastavlja promovirati po regiji. Glazbena turneja Danijele Martinović ‘Neopisivo’, koja se održava u suradnji sa Zakladom ‘Hrvatska za djecu’, novi je koncept koji povezuje glazbu, poeziju i razmjenu snažne energije. Cilj projekta ‘Neopisivo’ širiti je humanost i kroz glazbeno druženje podsjetiti na one kojima je pomoć najpotrebnija, ali i dotaknuti brojne živote te ih učiniti sretnijima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:22