TUŽNA VIJEST

PREMINULA BIVŠA NATJECATELJICA HRVATSKOG IZDANJA BIG BROTHERA 'Bila je slaba s organizmom već duže, sve joj se nakupilo...'

 
Dubravka Ujević Veron
 RTL

Bivša natjecateljica u hrvatskom izdanju reality emisije Big Brother Dubravka Ujević Veron iznenada je preminula u 49. godini života.

Vijest o smrti Ujević Veron na svom je Instagram profilu objavila pjevačica Alena "Anezi" Nezirević (33) koja je s Ujević Veron 2018. godine sudjelovala u Big Brotheru.

"Počivaj u miru, prijeteljice draga! R.I.P. Big Brother show donio mi je u život mnogo lijepoga, a između ostalog prijateljstvo s Dudom, koje je ostalo jako i u vanjskom svijetu. U ove dvije godine znala me tako nasmijati, razveseliti, savjetovati, ali i pomoći. Bilo je obostrano i bilo je lijepo", napisala je Nezirević na Instagramu.

"Zahvalna sam što me Bog blagoslovio takvim prijateljstvom, što sam imala čast da mi dušu otvori jedna tako osebujna žena! Razmišljala sam bila kako mi je lijepa ova slika i kako ću je sigurno jednom objaviti. Nisam znala da će biti ovim povodom. '..šta je život, par koraka, malo tuge i meraka, malo brate malo je!'. Dudo, kraljice, uživaj u Božjim prostranstvima!"

View this post on Instagram

Počivaj u miru, prijeteljice draga! R.I.P. Big Brother show donio mi je u život mnogo lijepoga, a između ostalog prijateljstvo s Dudom, koje je ostalo jako i u vanjskom svijetu. U ove dvije godine znala me tako nasmijati, razveseliti, savjetovati, ali i pomoći. Bilo je obostrano i bilo je lijepo. Zahvalna sam što me Bog blagoslovio takvim prijateljstvom, što sam imala čast da mi dušu otvori jedna tako osebujna žena! Razmišljala sam bila kako mi je lijepa ova slika i kako ću je sigurno jednom objaviti. Nisam znala da će biti ovim povodom. "...šta je život, par koraka, malo tuge i meraka, malo brate malo je!". Dudo, kraljice, uživaj u Božjim prostranstvima! #anezi #dubravkaujevicveron #bigbrother #bigbrother2018 #zivjetiljubavjedinijepraviput #thewayofloveistheonlyrightway

A post shared by ANEZI (@anezi_4_official) on

Nezirević je za časopis Story rekla da je Ujević Veron zbog nepoznate bolesti posljednjih tjedan dana provela u bolnici.

"Bila je slaba s organizmom već duže, sve joj se nakupilo... Čula sam se s njom prije 10 dana. Inače pričamo dugo, uvijek neke zezancije ili analiziranja, ali ovaj put mi je rekla da nije dobro i da joj se ne priča. Poslije mi je njen suprug rekao da je za par dana završila u bolnici", rekla je Nezirević.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 19:27