POZERICA OD MALIH NOGU

PREPOZNAJETE LI JU? Kao dijete pozirala je u narodnoj nošnji, a sad je objavila fotografiju iz djetinjstva i raznježila kolege i obožavatelje

 Instagram

Moja prva naslovnica! Baka me obukla, napisala je Ana Begić Tahiri ispod fotografije iz djetinjstva koju je objavila na društvenoj mreži.

Zagrebačka glumica na njoj pozira u narodnoj nošnji, a prijatelji i kolege odmah su je zatrpali komplimentima i komentarima kako je i kao djevojčica bila 'slatka kao med'.

Moja prva naslovnica! #bakameobukla

A photo posted by Ana Begic Tahiri (@begictahiri) on

Obožavatelji su zvijezdu televizijskih serija 'Bibin svijet' i 'Vatre ivanjske' odmah prepoznali po prodornome pogledu i plavoj kosi.

Glumica, koja sa suprugom Danijelom Tahirijem ima petogodišnju kćer Lanu, nedavno je imala premijeru predstave 'Kako život' kazališta Moruzgva, a uskoro je čeka i premijera u zagrebačkome HNK u kojem će igrati u 'Ljudima od voska'.

Prije nego što se nakon ljetne stanke vratila na 'daske koje život znače', Begić Tahiri bila je na zahvatu abdominoplastike. Odstranila je višak kože na trbuhu i obavila ultrazvučnu liposukciju te je sad napokon zadovoljna vlastitim izgledom.

Zagreb, 110615. 
Hrvatski drzavni arhiv, Marulicev trg.
Na Marulicevom trgu veceras je predstavljena nova limitirana kolekcija Carolina Herrera mirisa 212 VIP CLUB EDITION.
Na fotografiji: Ana Begic.
Foto:  / CROPIX
Srdjan Vrancic / HANZA MEDIA
Ana Begić Tahiri

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:20