VRLO GLEDANA EMSIIJA

PROCURILA IMENA DVOJE NATJECATELJA U PLESU SA ZVIJEZDAMA Emisija starta u ožujku, u showu ćemo gledati najpoznatiju influencericu i poznatog novinara

 
Sonja Kovač
 Niksa Stipanicev / CROPIX

Početkom prosinca pisali smo kako se jedna od najgledanijih emisija vraća na male ekrane, no Ples sa zvijezdama ovaj put neće se emitirati na HRT-u nego na Novoj TV, piše Slobodna Dalmacija.

Polako se slažu kockice oko prve sezone ovog showa na ovoj komercijalnoj televizijskoj postaji. Produkcija će voditelje odabrati među osobama iz javnog života koji će morati proći opsežan casting, pa će zanimljivo biti vidjeti tko će u toj ulozi naslijediti Duška Ćurlića i Barbaru Kolar.

Emisija starta u ožujku, baš kada će HRT ponovno pokrenuti i ugasli show Zvijezde pjevaju. Kandidati Plesa ovih dana počinju s pripremama kako bi na plesnom podiju zasjali u punom sjaju, a kako se doznaje, jedni od potvrđenih natjecatelja su novinar IN magazina Nove TV Davor Garić i jedna od najpoznatijih hrvatskih influencerica Sonja Kovač.

Sonja je također poznata po ulogama u humorističnim televizijskim serijama Zauvijek susjedi i Bračne vode, 2008. snimila je pjesmu Više nisi moj, dok je 2009. sudjelovala u drugoj sezoni reality emisije Farma.

Posljednjih je godina poznata kao influencerica koja za objavu na svojem blogu naplaćuje od 7000 do čak 61.500 kuna.

Zagreb, 150214.
16. Sajam vjencanja u Areni Zagreb.
Sajam traje od 14. do 16. veljace i nudi buducim mladencima sve potrebno za njihovo vjencanje. U sklopu sajma odrzana je i modna revija vjencanica i svecanih muskih odijela.
Na fotografiji: voditelji modne revije Davor Garic i Renata Sopek.
Foto: Josip Regovic / CROPIX
Josip Regovic / CROPIX
Davor Garić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 16:19