STARE ČETIRI GODINE

PROCURILE FOTKE GOLIŠAVE SEVERINE, JEDNU OD NJIH OBJAVILA JE SAMA Menadžer pjevačice ne dvoji tko je kriv: 'Postavlja se pitanje gdje su granice'

 
 Facebook

Mediji u regiji od sinoć se zabavljaju novim fotografijama obnažene Severine koje su procurile u javnost. 14 godina od prošlog ovakvog incidenta kad je u javnost procurila snimka seksa, jasno je kako interes za golom Severinom nipošto nije jenjao.

Međutim, jedna od fotografija koje su objavili srpski mediji, zapravo je objavila sama Severina prije nekoliko godina i po tome se može zaključiti da su stare četiri godine. Na ostalim fotografijama koje su procurile na internetu hrvatska pjevačica pozira golišava.

Jedna od fotografija objavljena je 10. listopada 2014. kad je pjevačica bila u Parizu. Na toj slici odjevena je samo u bijelu košulju i svima poručuje: 'Bonjour, Paris!'

U međuvremenu se vezano uz najnoviji 'skandal' oglasio i Severinin menadžer Tomica Petrović koji je rekao:

"Sve se ovo 'događa' upravo nakon što je Severina opet pobijedila u sudskim postupcima. Ovakva osveta bivšeg partnera, namještaljke i pokušaj diskreditacije nisu ništa novo. Postavlja se pitanje gdje su tome granice i kojim će se još sredstvima poslužiti. Još jutros su poduzete sve pravne radnje za zaštitu Severininih prava i interesa."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 08:44