DOM NA DRUGOM KRAJU SVIJETA

'PRVA GODINA U KOJOJ NISAM ZAGRLILA ĆAĆU, MATER, BRATA, POPILA KAVU NA RIVI...' Emotivna objava poznate Hrvatice mnoge će dirnuti u srce

 
 Instagram

Dom je tamo gdje je srce, a otići i napustiti drage ljude u potrazi za nečim boljim ne može svatko. 2017. godina nekima je donijela upravo to. Nezadovoljstvo situacijom u državi i potraga za nečim boljim mnoge su natjerali da isele iz domovine. Neki iz ekonomskih razloga, neki zbog ljubavi. Neki zbog ljubavi i posla, što je još i najčešća, a možda i - dobitna kombinacija, piše Slobodna Dalmacija.

To se dogodilo i ovoj slavnoj Splićanki. Petra Nižetić potražila je novi početak u San Franciscu, sretna i zaljubljena. Tu i tamo se javi s objavama iz svog toplog doma, u kojemu stanuje s mužem Franom Mastelićem, Sinjaninom s američkom adresom zbog kojega je i 'potegla' u Sjedinjene Države.

Sretnome paru 2017. je donijela velike promjene, na što se Petra osvrnula u svom emotivnom statusu.

'Dvisedamnaesta je prva godina koju nisam provela u Hrvatskoj. Ni dana. Prva u kojoj nisam zagrlila ćaću, mater, brata, bake svoje, psa. Prije koje poznajem još od osnovne škole. Prva u kojoj nisam popila kavu na Rivi, otišla u spizu na Kvatrić, bacila se u more na Kaštelet. Dvisedamnaesta je također godina u kojoj sam izgradila topal dom na drugom kraju svita s ljubavi svog života, u zemlji koju sam, priznajem, jako podcijenila, a koja me svakim novim danom i putovanjem, sve više, ostavlja bez daha. Dvisedamnaesta je bila godina snažnih emocija i promjena...šaka suza, vrića smija. Ća je život vengo fantažija', napisala je blogerica.

Objava je dirnula brojne Petrine prijatelje i pratitelje koji su joj uglavnom u komentarima poželjeli sreću i pohvalili je: ‘Divno napisano!’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:13