BRZI POVRATAK

PRVA OBJAVA ELLE DVORNIK NAKON PORODA KOJA VEZE NEMA S BEBICOM 'Nema stvari koja mi nije potrebna sad. Pogledajte me. Potpuno sam izišla iz igre'

 
 Instagram

Otkako je prije desetak dana rodila kćer Balie Dee, objave Elle Dvornik uglavnom govore kako se novopečena majka snalazi u novoj ulozi. I ne ide joj loše…

Niz dirljivih fotografija s bebom pokazuje koliko brige ulažu i ona i tata Charles Pearce, a u svemu im uvelike pomaže i Ellina mama Danijela Dvornik. No, već se poznata blogerica susrela s nizom pitanja i problemčića.

‘Trebam Makeover. Imate ideje za neku frizuru koja bi mi dobro stajala? Osjećam se kao da sam zaslužila malo promjenu’, napisala je Ella na Facebooku. Na Instagramu je bila još opširnija i dodala da kod frizera nije bila pet mjeseci, da joj nokti i obrve izgledaju očajno te da je zaboravila koristiti make up. 'Nema stvari koja mi nije potrebna sad. Pogledajte mi kosu, nisam bila kod frizera pet mjeseci. Nokti mi izgledaju očajno, a obrve su se spojile. Zaboravila sam koristiti makeup! Potpuno sam izašla iz igre. Jako bi mi dobro došla masaža stopala. Treba mi makeover generalno', napisala je.

Naravno, dobila je na stotine savjeta. Mnogi su u komentarima objavljivali fotografije s frizurama za koje smatraju da bi joj odlično stajale, davali joj komplimente da ništa ne treba mijenjati, a neki su joj dali i pokoju packu.

‘Sve će to doći na svoje’, ‘Ošišaj se na ćelavo i nećeš imati više problema’, ‘Uživaj sa svojim djetetom, kosa i nokti mogu čekati’, napisali su joj, a neki su je čak opomenuli da ne izvodi gluposti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:11