ANA VILENICA

'Prvi honorar mi je iznosio 5000 maraka, narodnjake mrzim, prvi spoj sam imala u parku, a Kolinda mi je draža od Josipovića'

 
 Boris Kovačev / Cropix

Riječka glumica Ana Vilenica odnijela je pobjedu u četvrtoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato".

U transformacijama itekako uživa, a to je potvrdila i u razgovoru za Showbuzz portala Dnevnik.hr.

- Kad staviš tu masku, ti jesi taj čovjek jer je to toliko nevjerojatno. Ja uživam najviše u trenutku kad me otkriju. Stavljaju ti neke silikone, izgledaš si kao punoglavac, lagano šutim, nemam povjerenja, i tako oni to lagano truckaju, pričamo mi, stavljaju se te dlakice, ta perika, i onda kad se okreneš - meni je to super, priča Vilenica o procesu transformacije.

Pobjedu joj je donijela transformacija u Kurta Cobaina, a kaže da je Nirvanu itekako slušala.

- Točno se sjećam dana kad sam vidjela taj spot. Išla sam treći razred srednje škole, MTV je tad friško ušao u Hrvatsku i sjećam se kad sam pogledala da sam stala, meni je to bilo super. Nisam neki slušač muzike u smislu da sam slušala sve njihove albume, ali neke pjesme sam jako voljela i bio je to dio mog odrastanja u Rijeci, kaže Vilenica.

Nova TV
Ana Vilenica kao Kurt Cobain

Prisjetila se i faze kada je smršavjela čak devet kilograma.

- Meni su se dvije stvari dogodile kad sam počela živjeti sama. Kad sam otišla iz Rijeke, bila sam mršavica, i sad sam opet, trebam se malo udebljati. Prva stvar koja mi se dogodila je psihološka glad - kad sam išla u Sarajevo, mislila sam da ću stalno biti gladna. Pitala sam se hoću li preživjeti. U Engleskoj sam se jedno vrijeme udebljala, nije mi bilo jasno od čega. Jela sam te neke njihove salate, ništa, ja sam se od tog debljala. Ne znam što stavljaju u hranu. Ti tamo moraš platiti 'organic'. Tamo sam to prvi put čula. Kako smo dozvolili da nam netko proda 'peeeep pod bubrege', kaže popularna glumica.

Ana je odgovorila i na par brzopoteznih pitanja pa je otkrila da više voli Rijeku od Zagreba, Kolindu od Josipovića, Tutića od Huljića i Renea od Igora. Prvi honorar iznosio joj je pet tisuća maraka za dokudramu.

- Kad sam utučena, jedem čokoladu, rekla je Vilenica. Otkrila je i da je prvi spoj imala u parkiću, a prvi poljubac pamti kao nešto 'wow'. Neostvarena želja joj je snimiti film u vlastitoj produkciji. Nema omiljeni narodnjak jer ih zaista, kaže, mrzi! A životni moto joj je: 'Vjeruj u sebe', otkrila je lijepa glumica za Dnevnik.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:10