MALO JE REĆI DA JE ODUŠEVLJEN

PRVI KONCERT U VELEBNOM LISINSKOM I ODMAH RASPRODAN! Mladi Šibenčanin Marko Škugor rasprodao legendarnu dvoranu čak 12 dana prije koncerta

Publika nestrpljivo očekuje ovu večer koja će biti ispunjena odličnim vokalom i iskrenim emocijama

Ponovo zvone šibenska zvona, ovaj grad je nakon Vice Vukova, Miše Kovača, Arsena Dedića, klapa Šibenik i Maslina, Đanija Stipaničeva dao još jednog vrhunskog glazbenika - Marka Škugora.

Ovaj mladi Šibenčanin ne krije oduševljenje rasprodanim koncertom i kaže da će to biti večer koja će se pamtiti.

- Presretan i oduševljen što je moj koncert u Lisinskom rasprodan 12 dana ranije! Jedva čekam 04.03. i susret s publikom u najljepšoj koncertnoj dvorani, rekao je Škugor.

Rasprodani koncert će se održati 4. ožujka u organizaciji Scardone i RTL Musica, a na pozornici će mu se kao gosti pridružiti ostali članovi "Četiri tenora" - Marko Pecotić, Vladimir Garić i Đani Stipaničev. Na koncertu će uz Markov band zasvirati i gudački kvartet "Allegro" koji će Markovim pjesmama dati novu dimenziju.

Tajnu vezu između Marka i njegove publike možda nije teško razumijeti, publika je željna kvalitetnog vokala i dobrih pjesama, a Markove iskrene emocije kod izvedbe ih dodatno osvoje. U nekoliko godina solističke karijere napravio izuzetno puno i već nas je naučio na rasprodane dvorane i oduševljenu publiku.

Marko je prije nekoliko dana predstavio i svoj novi spot za pjesmu "Zaljubljen" koju potpisuje hitmaker Vinko Barčot koji je Marku napisao i duet s Oliverom Dragojevićem "Samo s tobom sam upoznao ljubav", "Zalutali pogled" Tomislavu Braliću i klapi Intrade, 'Kad mi dođeš ti' Oliveru itd.

Škugor nakon prošlogodišnje pobjede na Splitskom festivalu i pobjede na Večerima dalmatinske šansone kao član Četiri tenora, ide dalje naprijed odlučnim koracima. Nakon koncerta u Lisinskom očekuje ga turneja po prestižnim slovenskim dvoranama i velika ljetna turneja te će vjerojatno na kraju godine oboriti vlastiti rekord od 100 koncerata godišnje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 03:46