U RESTORANU BARBIERI'S

PRVI POSTKORONA PARTY: SEVERINA PJEVA, SVI SU NA PODIJU Na rođendan poznatog hrvatskog PR-ovca došle brojne poznate osobe: 'Željni smo druženja'

Rođendan je slavio Davor Grgin, Severenin PR manager, a okupilo se 20-ak poznatih. Bili su, kažu, na distanci, i u 23 sata završili, kako bi se sve odvilo 'po propisima Stožera'. Ovo je najsličnije starom životu, rekli su nam uzvanici
Severina je prije par dana emotivno čestitala rođendan Grginu, a jednako ga je nahvalila i u govoru, kažu uzvanici, usred restorana
 Instagram

Nakon tri mjeseca lockdowna, života u četiri zida i partijanja preko videopoziva, pokreće se i duštveni život hrvatskih celebrityja. Dio njih okupio se u utorak navečer u restoranu Barbieri’s u Tkalčićevoj na rođendanskom partiju.

Među uzvanicima su bili Severina, Iva Radić, Ljupka Gojić Mikić, Aleksandra Dojčinović, Sandra Perković, Kristina Bradač Radić, Tanja Dragović i Vlaho Arbulić, Sanja Duggan i drugi.

INSTAGRAM
Sandra Perković

- Željni smo druženja, a ovo je bilo najsličnije osjećaju starog života - rekao nam je jedan od uzvanika.

Riječ je o privatnom rođendanskom partiju poznatog showbiz PR-ovca i vlasnika agencije PR 365 Studio Davora Grgina. Okupio je najbliže suradnike i prijatelje kako bi proslavio svoj 41. rođendan.

- Još je daleko od onoga kako smo mi navikli partijati. Ovo je bilo lijepo malo druženje, a posebno jer su Davorove prijateljice celebrityji - rekao nam je jedan od sudionika.

INSTAGRAM
Severina i Davor Grgin

Grgin je Severinin PR-ovac, ujedno poznat i kao najveći komičar među svim PR-ovcima, kojeg na Instagramu prati više od 35.000 ljudi. Objave s partyja pratile su se s posebnim interesom jer Severina je stala za mikrofon i Davoru u čast održala mali koncert, a na pozornici joj se, uz DJ-a i bend, pridružila i Iva Radić.

Još prije nekoliko dana Severina je posebnom posvetom na Instagramu čestitala rođendan svojem prijatelju. “Koliko sam se s tobom nasmijala i koliko se svaki put obradujem kad te vidim... Jer neki se ljudi moraju voljeti. Sretan rođendan, prijatelju”, napisala je.

INSTAGRAM

Lijepe riječi za Grgina imala je i na proslavi, kad se, kao i svi uzvanici, prisjetila početaka i najzabavnijih susreta s ovim poznatim PR-ovcem.

Davora su, priznaje nam, tolike lijepe riječi prijatelja i uzvanika iznenadile, ali jedva je dočekao okupiti ljude koji su mu nedostajali za vrijeme karantene.

- Nas dvadesetak okupilo se u Barbieri’su i svi su bili presretni što smo se ponovno okupili, a zabava je potrajala samo do 23 sata zbog propisanih pravila - rekao nam je Grgin.

INSTAGRAM

Kako doznajemo, bio je to party u potpunosti prema pravilima Stožera.

Počeo je u 18 sati. Konobari su hranu i piće posluživali u maskama, posvuda su bili dezinficijensi, za kojima je bila pomama, a stolovi su bili na razmaku od dva metra.

- Malo se plesalo, svi se još nekako boje. Družili bi se, ali opet stalno ti je na umu taj razmak. Nadam se da ćemo uskoro moći partijati kao što smo to nekad znali - dodao je jedan od uzvanika.

INSTAGRAM
Mate Rončević, Iva Radić i Severina

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:59