NEUGODNA AFERA

PRVI PUT NAKON IZBIJANJA SKANDALA OKO PLAGIJATA PJESME 'CRAZY', OGLASILA SE I FRANKA 'Protekli dani za mene nisu bili laki, svaki ožiljak je lekcija'

 
 Instagram

Zbog pjesme koju će Franka Batelić izvesti na natjecanju za pjesmu Eurovizije, čitav je njezin tim na nogama.

Kako smo izvještavali, pojavile su se sumnje da je pjesma plagijat, no na kraju se doznalo da je rumunjski reper Guez koji je prvi optužio Franku da ga je pokrala, kupio tu istu instrumentalnu podlogu te na nju nasnimio svoj vokal.

Franka će u Portugalu ipak nastupiti, a sam autor pjesme, Denis Mevlja aka Denzel Beats rekao je da mu je žao što je Franka postala žrtvom njegove nepažnje i nesmotrenosti. Nakon čitavog skandala, napokon se oglasila i sama Franka i to objavom na svojem Instagram profilu.

'Nadam se da je svima sretan Uskrs! Mnogo vas me pokušalo kontaktirati u posljednjih nekoliko dana i želim vam svima zahvaliti na lijepim riječima i podršci. Proteklih nekoliko dana za mene nisu bili laki i zato vam iz dubine srca zahvaljujem što ste mi olakšavali. Još jednom, svaki ožiljak je lekcija Ne mogu dočekati da stanem na pozornicu u Lisabonu. Poljupci iz moje prelijepe Istre', napisala je Franka držeći u naručju svojega psa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 04:37