SVI NA BROJU

PUNA KUĆA U OBITELJI DVORNIK-PEARCE, STIGLA JE I DRUGA BAKA Charles konačno na svome: 'Savršen kraj godine, baka Dee upoznaje Balie Dee'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 02.01.2018. u 17:30

Instagram

 

Ella Dvornik zaokružila je ovu godinu najljepšim mogućim poklonom - u studenom je po prvi put postala mama. Ona i Charles Pearce postali su roditelji male Balie Dee Dvornik-Pearce koja je već zvijezda na društvenim mrežama.

Ella je rodila u Zagrebu u poliklinici Podobnik gdje i boravi. U počecima snalaženja s bebom u kući uvelike joj pomaže mama, Danijela Dvornik, koja je uz nju bila još otkako je završila u bolnici s trudovima. No, sad je na scenu stupila i druga baka - ona iz Engleske.

Kako se pohvalio Charles na Instagramu, njegova majka Deirdre stigla je u Zagreb kako bi i ona zagrlila unuku i provela neko vrijeme s njom. ‘Savršen kraj godine… Baka Dee upoznaje Balie Dee’, napisao je Charles uz fotografiju. Uostalom, unuka je ionako dio imena dobila po njoj.

 

Naime, Balie su odabrali po otoku Bali u Indoneziji gdje su Ella i Charles bili na putovanju koje im posebno znači, a Dee je proizašlo jer označava zvuk imena Ellinog tate Dine, kako je blogerica objasnila, ali i Charlesove mame Deirdre.

Izdvajamo