SVI NA BROJU

PUNA KUĆA U OBITELJI DVORNIK-PEARCE, STIGLA JE I DRUGA BAKA Charles konačno na svome: 'Savršen kraj godine, baka Dee upoznaje Balie Dee'

 
 Instagram

Ella Dvornik zaokružila je ovu godinu najljepšim mogućim poklonom - u studenom je po prvi put postala mama. Ona i Charles Pearce postali su roditelji male Balie Dee Dvornik-Pearce koja je već zvijezda na društvenim mrežama.

Ella je rodila u Zagrebu u poliklinici Podobnik gdje i boravi. U počecima snalaženja s bebom u kući uvelike joj pomaže mama, Danijela Dvornik, koja je uz nju bila još otkako je završila u bolnici s trudovima. No, sad je na scenu stupila i druga baka - ona iz Engleske.

Kako se pohvalio Charles na Instagramu, njegova majka Deirdre stigla je u Zagreb kako bi i ona zagrlila unuku i provela neko vrijeme s njom. ‘Savršen kraj godine… Baka Dee upoznaje Balie Dee’, napisao je Charles uz fotografiju. Uostalom, unuka je ionako dio imena dobila po njoj.

Perfect end to the year... Grand Dee meets Balie Dee )))

A post shared by Charles Pearce (@charles_pearce) on

Naime, Balie su odabrali po otoku Bali u Indoneziji gdje su Ella i Charles bili na putovanju koje im posebno znači, a Dee je proizašlo jer označava zvuk imena Ellinog tate Dine, kako je blogerica objasnila, ali i Charlesove mame Deirdre.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 15:20