OGROMNO ZANIMANJE

RASPRODAN KONCERT FRAJLI U SLAVONSKOM BRODU Bila je dovoljna samo jedna najava i objava na društvenim mrežama...

 Niksa Stipanicev / CROPIX

Kazališno koncertna dvorana “Ivana Brlić Mažuranić” u Slavonskom Brodu bit će domaćin iznimnog koncertnog događaja, za koji su ulaznice već rasprodane.

The Frajle stižu u Slavonski Brod u subotu, 16. veljače, na valentinovski vikend, kao pravi dar za zaljubljene i one koji će se nakon koncerta tako osjećati.

Svi koji su bili na koncertima Frajli znaju koja se čarolija uz njih događa, jer Marija, Nataša, Jelena i Nevena na svoje nastupe donose nezaboravni glazbeni doživljaj uz zabavu i smijeh.

Iz tog razloga, za koncerte Frajli redovito se traži ulaznica više. Takav je slučaj i u Slavonskom Brodu, gdje je koncert rasprodan jednom najavom i objavom na društvenim mrežama, 20-ak dana prije samog koncerta.

Između koncerata Frajle provode dane u studiju, gdje su počele raditi na novom studijskom albumu, koji bi svjetlo dana trebao ugledati u sljedećih nekoliko mjeseci.

Do novog albuma i novih pjesama, publika može uživati u njihovim hitovima koji broje milijune pregleda, poput Menjam dane, Meni trebaš ti, Ljubav na dar... i u njihovim koncertima. Raspored koncerata The Frajli može se pratiti na njihovoj Facebook stranici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 10:22