MARKO PETRIĆ

RAZGOLIĆENI KAZALIŠNI TESLA U SPLITSKOM ARHIPELAGU Mladi zagrebački glumac publiku je nedavno izbacio iz cipela, otkrio nam je svoj sljedeći projekt

 

- Trenutno sam u pauzi između snimanja i predstava i to vrijeme pokušavam maksimalno iskoristiti za druženje s prijateljima i boravak u prirodi. Početak godišnjeg odmora proveo sam u Splitu i na Braču, zatim sam s društvom nekoliko dana obilazio Lastovo, plan za idući tjedan su Hvar i Vis, a kraj godišnjeg odmora provest ću u Dubrovniku i dubrovačkom arhipelagu, kaže glumac Marko Petrić koji je publiku izbacio iz cipela kao kazališni Nikola Tesla u predstavi Filipa Šovagovića “Tesla Anonimus”.

Rođenjem Zagrepčanin, Marko Petrić, koji je diplomirao na splitskoj Akademiji i zaposlio se u splitskom HNK, predstavlja pravo glumačko osvježenje na kazališnoj sceni glavnog grada gdje ga publika i nije imala puno prilike upoznati, dok se nije pojavio kao specijalni gost Gavelle zbog interpretacije znanstvenog genija iz sela Smiljana.

Nakon što izađe iz ljetnog izdanja u stilu mladog Johnnyja Deppa, Petrić drugom polovicom kolovoza nastavlja sa snimanjem serije Nove TV u kojoj će igrati lik Vlade.

Ime lika je sve što zasad smije otkriti o seriji “Čista ljubav” glumac koji će se pojaviti i u glavnoj ulozi novog filma legendarnog Eduarda Galića “Za dobra stara vremena”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:34