KRAJ LJUBAVI

RAZVODI SE BIVŠA HRVATSKA MISICA Prije četiri mjeseca njezin je suprug završio u Remetincu: 'Bilo mi je teško čitati senzacionalističke naslove'

 
 Neja Markicevic / CROPIX

Bivša hrvatska Miss Universe Ivana Delač ekskluzivno je za časopis Story otkrila da je prije dva mjeseca predala papire za razvod te da se sa 12-godišnjim Noom preselila na novu adresu.

Podsjetimo, njezin suprug Ivica Đolo, o čemu je Jutarnji opširno izvještavao, prije četiri mjeseca ponovno je završio iza rešetaka remetinečkog zatvora. Zaradio je tada svoju prvu prijavu za pokušaj oružanog razbojništva. U svibnju je pištoljem pokušao orobiti mjenjačnicu na Malešnici, no spriječio ga je vlasnik M. L. koji se pohrvao s njim te ga izgurao napolje.

Također u svibnju, USKOK je protiv Đole i još trojice njegovih suradnika podignuo optužnicu jer su na prodaji gradskih stanova varali potencijalne kupce. Uhićeni su bili lani u koordiniranoj akciji policije, a lakovjernim kupcima lažno su se predstavljali kao suci, sudski i gradski službenici.

Kako Ivana Delač otkriva za Story, nakon što je njezin suprug završio iza rešetaka prije četiri mjeseca otvorila je paralelni svemir informacija za koje uopće nije znala. Istaknula je kako joj je bilo teško čitati senzacionalističke naslove u medijima o svom suprugu.

varazdin,080606
izbor za najljepsu gospodju
ivana delac /bivsa miss universe/ i njen suprug ivica djolo
foto dubravko darabus
-desk-
CROPIX
Ivana Delač i Ivica Đolo

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 03:11