TEŠKA ODLUKA

RAZVODI SE NAJPOZNATIJI HRVATSKI REALITY PAR Ivana i Dino nakon 10 godina braka kreću svaki svojim putom: 'Nismo uspjeli, voljet ću ga cijeli život'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 12.07.2019. u 11:06

Rijeka, 230313.
Koncert Severine Vuckovic u Dvorani mladosti na Trsatu, prvi u nizu medjunarodne turneje Dobrodosao u klub. Na fotografiji: Ivana Paris i Dino Bubicic.
Foto: Tea Cimas / Cropix
Tea Cimaš / CROPIX

Ivana Paris i Dino Bubičić

 

Jedan od najpoznatijih hrvatskih reality parova, bivša Miss Universe Hrvatske Ivana Paris i bivši Mister Hrvatske Dino Bubičić, razvodi se nakon gotovo deset godina braka. Potvrdila je to Ivana za INmagazin NoveTV.

- Nismo uspjeli kao ljubavni par, ali vjerujem i sigurna sam da ćemo uspjeti kao roditelji. Jer nam je sreća djece, i njemu i meni, na prvom mjestu - rekla je Ivana. Par, koji je u listopadu ove godine trebao proslaviti desetu godišnjicu braka, ima dvoje djece - devetogodišnjeg Leonida i troipolgodišnjeg Noela. Papire za razvod predali su prije mjesec dana, piše Dnevnik.hr

- Bilo je svakakvih planova i da idemo van živjeti, ali na kraju to nije zaživjelo, ja se ne mogu maknuti iz ove Lijepe Naše. Svakodnevne stvari, jednostavno smo počeli gledati drugačije na sve, apsolutno sve i vidjeli da nema smisla. Nema smisla gurati negdje gdje ne ide - otkrila je bivša misica i manekenka. 

Dino je početkom godine iselio iz zajedničkog stana u Rijeci i Ivana kaže da se sad iznova uči biti sama u svakodnevici. Par je ostao u dobrim odnosima.

Pula, 051110.
Vjencanje bivse misice Ivane Paris i bivseg mistera Dina Bubicica u Puli. Svadbeno slavlje nastavit ce se u Domu hrvatskih branitelja. Na fotografiji: fotografiranje prije vjencanja na Pulskom forumu. Foto: Srecko Niketic / CROPIX
Srećko Niketić / CROPIX

Vjenčanje Ivane Paris i Dina Bubičića

 

- Ako su Leonid ili Noel sa mnom, a hoće tati ili zvati tatu, mogu kad god hoće. Jesmo sudski kao što se mora, ali dajemo njima na odabir. S Leonidom smo pričali, njemu je već skoro 9, koliko se s njime da, ali Noelić je još mali… Voljeti nekog kao što sam voljela njega i kao što ću njega voljeti čitav život na neki način, ne vjerujem da ću moći ikoga. On je otac moje djece i koliko god on sad u ljubavnom smislu bio daleko od mene, on je uvijek čovjek koji će biti na prvom mjestu ovdje, da se ne lažemo - priznala je za INmagazin Ivana koja danas radi kao menadžerica u dentalno-estetskom centru u Opatiji i povremeno nosi revije. 

Ivana i Dino zaljubili su se u showu Nove TV ‘Farma’ i premda su mnogi mislili da je njihova veza samo dobar marketinški trik, vjenčali su se 5. studenoga 2010. i pred 160 uzvanika pokazali da su sretniji nego ikad. Nažalost, ljubav nije potrajala.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo