ZALJUBLJENI VODITELJ

RIBAFISH O VEZI S CRVENOKOSOM KASANDROM 'Nakon njenog prekida s dečkom otišli smo na pivicu, finu. Mislio sam da će doći i on, ali nije, i eto...'

 Azil Zagreb

Domagoj Jakopović Ribafish ovog je ljeta plivao Jadranom u uspomenu na svog prerano preminulog sina Roka u sklopu projekta ‘RokOtok’, a već mu je tad velika podrška bila Kasandra Draganić. Par, koji je posljednjih mjeseci narazdvojan, više ne skriva svoju ljubav, a Storyju su ispričali detalje svoje veze.

49-godišnji novinar i bloger trenutno je jedan od voditelja kulinarskog showu ‘Tri, dva, jedan - kuhaj!, a s crvenokosom food blogericom i vizažisticom Kasandrom ga, između ostalog, veže ljubav prema hrani i putovanjima.

Par je u kolovozu udomio psa Điživu, kojeg oboje obožavaju.

"Bilo je prekrasno ljetno poslijepodne i otišao sam na roštilj u povodu rođendana poznatog food blogera i ljudine Darka Kontina. Tamo je bilo svakojake ekipe koja voli pojesti i popiti, a među njima bili su Kasandra i njezin dečko. Sjećam se da je steak bio sjajan, a i popilo se, ali kako ne gledam žene u vezama, pri našem prvom susretu nije se dogodilo apsolutno ništa. Nakon prekida s dečkom otišli smo na pivicu, finu, Križevačku. Mislio sam da će doći i on, ali nije, i eto", opisao je za Story Ribafish početak romanse.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 19:17