ŠESTI UNUK

RODIO SE MARKO Nešto više od mjesec dana nakon smrti legendarnog glazbenika, njegov sin po prvi put postao otac. Sinu je ime dao po Oliverovom ocu...

Split, 270516
Veceras je u katedrali svetog Dujma u Splitu odrzan obred vjencanja kojemu su prisustvovalii Davor Dragojevic i Karmen Banicevic.
Davor Dragojevic je inace sin Olivera Dragojevice a Davorov brat blizanac Damir vec se vjencao koju godinu ranije. Foto: Paun Paunovic / CROPIX
Paun Paunović/CROPIX

Davor Dragojević i Karmen Baničević vjenčali su se prije nešto više od dvije godine

Nešto više od mjesec dana nakon prerane i neprežaljene smrti legendarnog splitskog glazbenika Olivera Dragojevića, njegov sin Davor prvi je put postao otac.

Njegova supruga, Korčulanka Karmen, u splitskom je rodilištu rodila zdravog dječačića kojem su dali ime Marko, po ocu Olivera Dragojevića. Inače, maleni je Marko šesti unuk Vesne i Olivera Dragojevića, čije rođenje naš omiljeni pjevač, nažalost, nije dočekao, no silno mu se veselio.

Oliver je oduvijek isticao koliko uživa u igri s unucima i koliko mu znači obitelj, a s njima bi sad zasigurno još uvijek provodio vrijeme u rodnoj Veloj Luci, gdje je čitava obitelj Dragojević iščekivala dolazak na svijet malenoga Marka.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo