'MODERNA ŽENA'

ROZGA OBRISALA SVE FOTOGRAFIJE S HAUSEROM Konačni kraj obilježila uklanjanjem uspomena, pa se počastila odmorom u Dubaiju!

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 15.01.2018. u 11:01

 •  

  Pjevačica Jelena Rozga obrisala je s društvenih mreža sve fotografije sa članom 2Cellos-a Stjepanom Hauserom, iz razdoblja kad su bili u ljubavnoj vezi.

  Jedino što se sad može vidjeti kod 'Moderne žene' jesu njezine fotografije uživanja na godišnjem odmoru, među ostalim u Dubaiju.

  Podsjetimo, nakon što su se u medijima pojavila nagađanja o prekidu trogodišnje veze, pjevačica se u rujnu brzo oglasila da ih potvrdi.

  - Ovim putem želim obavijestiti medije da smo Stjepan i ja odlučili prekinuti našu vezu i krenuti svatko svojim putem. Iza nas ostavljam lijepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo pričati. To je naša zajednička odluka i molimo vas da je poštujete - poručila je Rozga tada, no fotografije nije odmah maknula.

  Sad se na svakom mjestu gdje su u objavama bile ubačene njezine fotografije s njim može vidjeti samo obavijest da su u međuvremenu izbrisane s Instagrama.

   

  Rozga se nakon prekida posvetila poslu i novim pjesmama, a odmor je potražila izvan Hrvatske, pa se tako i ovih dana hvali fotografijama s putovanja.

  Baš kao što kažu stihovi njezinih hitova, ova solo igračica očito je odlučila da joj je Stjepan "u dnevniku datum star", tamo gdje piše: "Rubrika za bivše".

   

  Izdvajamo