OPUŠTENO PRED IZLAZAK

SEKSI KOMBINACIJA GORANOVE NIVES RASPAMETILA FANOVE Romantična suknjica i vrtoglave štikle izazvali komentare: 'Da mi je biti na njegovom mjestu...'

 
 Instagram

Nives Čanović vrijedno radi preko tjedna, što potvrđuje čestim objavama na Instagramu. Gotovo svaka fotografija koju objavi lijepa voditeljica prikazuje je na radiju, a uz kolege i intimnu atmosferu studija, vidi se da Nives u svakome pogledu gušta.

Djevojka Gorana Ivaniševića tu i tamo ipak iznenadi, pa počasti svoje obožavatelje nekim 'večernjim' izdanjem, a tako je bilo ovaj put. Suknjica i štiklice formula su kojom se Nives vodi kada su u pitanju izlasci, a fotografija koju je objavila potvrđuje i to, piše Slobodna Dalmacija.

Crnu majicu golih ramena kombinirala je s romantičnom suknjicom na volane i vrtoglavim štiklama, a pozirala je uz svoga psa, samojeda Medu. Kako voditeljica na fotografiji uistinu izgleda zanosno, pratitelji su samo mogli gledati i duboko uzdahnuti: 'Blago Medi, da mi je barem biti na njegovom mjestu...'

Moj medo#sunday #lovedogs #samoyed

A post shared by Nives_Canovic (@nivessimpson) on

'Nedjeljom navečer idem u disko', pojasnila je Nives svoj provokativni outfit, a objavila je i fotografiju iz izlaska s prijateljicom i kolegicom Sanjom Čeliković.

Party #sunday #clubbing #nedjeljomuveceridemudisco @sanja.celikovic.7

A post shared by Nives_Canovic (@nivessimpson) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 13:10