DETALJI ODRASTANJA

SEVE OTKRILA NEPOZNATE DETALJE IZ PRIVATNOG ŽIVOTA Progovorila i o poginuloj prijateljici iz mladosti o kojoj pjeva u jednom od svojih najvećih hitova

 
 Screenshot

Severina Kojić prošli vikend gostovala je u TV emisiji "Premijera - vikend specijal" na TV Pinku, a voditeljskom dvojcu Ognjenu Nestoroviću i Tijani Prici otkrila je kako bi bilo dobro da se "svi ljudi mogu preseliti na selo, gdje nema interneta, WI-FI-ja i drugih čuda tehnologije".

Pričala je i o svojoj karijeri, a ekipa emisije iznenadila ju je došavši u njezin rodni Split, gdje je razgovarala sa Severininim najbližima te snimila kadrove na mjestima koja su obilježila njezino djetinjstvo - posjetili su "Siromašnu", ali i Osnovnu školu Plokite, glazbenu školu koju je pjevačka zvijezda pohađala...

Kako prenosi Slobodna Dalmacija, Seve je otkrila i kako je zapravo počela pjevati jer se strašno bojala ostajati sama kod kuće. Roditelji su radili, a sestre su bile u školi, pa je ona prvo počela pjevati svojim lutkama i igračkama. Tako je, pojasnila je, mogla zavarati potencijalnog provalnika koji bi onda pomislio da se u njezinoj kući održava neki koncert.

Nakon nekog vremena dobila je i klavir koji joj je mama kupila na kredit. Osim toga, Severina je rekla kako ju je jako zanimalo i dirigiranje te da još uvijek nije položila jedan ispit u Glazbenoj školi...

Naravno, pričalo se i o njezinu sinu Aleksandru.

- On je blagoslov, a ja sam najsretnija žena na svijetu. Aleksandar ne uzima stvari zdravo za gotovo, pametan je, uvijek uključi glavu i razmišlja. Nema ništa ljepše od male bebe i žao mi je što ih nemam petero - izjavila je Severina pa nastavila:

- Kad bih se odjenula za nastup, onako malo čudno, znao bi me pitati kamo idem, a ja bih mu rekla da idem spašavati svijet. Recimo lani, kad je počela škola, bila sam kod kuće, kombinirala njegove obveze sa svojima i bilo mi je super. Odlično je što sama mogu odlučiti kad ću i gdje pjevati - rekla je Splićanka.

Osvrnula se i na neke svoje pjesme, a pogotovo na onu koja se i dan danas često pjeva na vjenčanjima i djevojačkim proslavama.

- Nastala je davne 1997. godine, a napisana je po istinitoj priči. Posvetila sam je svojoj najboljoj prijateljici koja je, nažalost, poginula. Pjesma se trebala zvati drugačije. Moja prijateljica zvala se Marica i pjesma se trebala zvati 'Marice, moja prijateljice'. Ali nisam to napravila, zbog njezinih roditelja - objasnila je Severina.

- Imala je prelijepe zelene oči... Ponekad bi nas pomiješali, a meni je to laskalo, jer Marica je zaista bila prelijepa - prisjetila se pjevačica.

Podsjetimo, Severina uskoro kreće na turneju "The Magic Tour", koja počinje u Splitu, a nastavlja se u Beogradu, Ljubljani, Zagrebu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:06