'NAŠA BILA ŠTORIJA'

SEVERINA, KARAN I EKIPA ODUŠEVILI PREPUNU CIBONU Dok je mama nastupala u mjuziklu, sina čuvao njezin muž Igor, dio gledatelja žalio se na organizaciju

 Sandra Šimunović / CROPIX

Mjuzikl 'Naša bila štorija' autorskog dvojca Nenad Ninčević-Goran Karan u četvrtak navečer doživio je svoju premijernu izvedbu i u Zagrebu.

Projekt, koji je na noge postavljan dugih devet godina, publika je mogla vidjeti u Ciboni.

Mjuzikl 'Naša bila štorija' romantična je priča o zabranjenoj ljubavi, ali i oda gradu Splitu i njegovim ljudima, običajima i jedinstvenom načinu življenja. Duboko prožete emocijama, humorom i ćakulom karakterističnom za grad pod Marjanom.

U predstavi sudjeluju Severina Kojić, Goran Karan, Danijela Martinović, Giuliano, Tedi Spalato, Stefan Kokoškov, Mirella Meić, Zorica Bučić i Joško Ševo, a režiju potpisuje Nina Kleflin.

Svih 16 pjesama 'Naše bile štorije' potpisuju Neno Ninčević i Goran Karan, dok je za aranžman zaslužan i Nenad Šiškov.

Među publikom se našlo i nekih dobro znanih lica, a u prvom je redu bio i Severinin suprug Igor Kojić, koji je čuvao njezina sina, kojeg je počastio štapićima.

Ipak, kako javlja Nova TV, izgleda da je štednja na produkciji pomalo pokvarila sjajan dojam koji su izazvali zvučni izvođači. Prije same izvedbe problem se javio u smještanju ljudi: nigdje, naime, nisu bili označeni sektori i redovi, a razlagas je, kaže jedna posjetiteljica, bio jako loš.

- Scena je bila loša i siromašna. Cibona nikako nije prostor za ovako nešto. Dobra je priča, odlična glazba te prelijepi vokali! Sve je pokvarila loša produkcija, kaže posjetiteljica Cibone za Novu TV.

- Ovako nešto trebalo se održati u Lisinskom. Da se radilo na takvoj sceni, s pravim ozvučenjem, bio bi to pravi spektakl, smatra ova posjetiteljica.

Ekipa je na kraju ipak dobila veliki pljesak - i to zasluženo, no sjajan dojam izvođača pokvarila je skromna produkcija, javlja ova televizija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 18:01