'BORBA' NE PRESTAJE

SEVERINA OTKRILA NAJVEĆI STRAH, A ONDA JE DOČEKAO ŠOK Jutro počelo dramom, tabloidi pišu da ne može roditi: 'Sudski pozivi stižu, prijatelji zovu...'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 12.06.2019. u 11:23

Instagram Severina

Severina

 

Severina Kojić je za RTV SLO dala iskreni intervju u kojem je otkrila neke detalje iz privatnog života o kojima dosad nije puno pričala. U emisiji ‘Od blizu’ voditeljice Vesne Milek komentirala je sudsku bitku koju još uvijek vodi s bivšim suprugom Milanom Popovićem, posao i pritisak javnosti, a otkrila je i svoj najveći strah.

Komentirajući Milanove postupke i konstantna sudska navlačenja oko sina Aleksandra rekla je:

- Jedino što možete kad nema zrele komunikacije među ljudima je to ignorirati. Mislim da je zrela komunikacija uvijek moguća i treba na njoj raditi, no nekim ljudima je potrebno malo više vremena. Vrijeme uvijek odradi svoje. Dok ne dođe dobro vrijeme, moram proći kroz neke stvari koje su loše.

Na pitanje voditeljice koji joj je najveći strah, osvrnula se na intimnu video snimku koja je procurila u javnost prije 15 godina, rekavši da strah od javnog sramoćenja za nju ne postoji jer je to već preživjela.

 

- Najveći strah mi je od ostavljanja, od napuštanja, i čini mi se da sam se uvijek trudila čak i nauštrb sebe zadržati ljude samo da ne budem ostavljena - priznala je na kraju.

Intervju je najavila i sama Severina na Instagramu objavivši kratki video klip u utorak tijekom dana, no već ju je jutros dočekalo novo iznenađenje.

- Sudski pozivi stižu, prijatelji zovu rano ujutro radi svakodnevnih novinskih članaka s “novim provjerenim“ informacijama o meni u “svjetskim” medijima žute štampe koje prenose domaći. I tako počinje moje jutro. Jutro u organizaciji osobe koja se na sudu bori za ravnopravno roditeljstvo sa mnom, ali nažalost i očito ne samo na sudu već i izvan njega na sve dozvoljene i nedozvoljene načine bez biranja sredstava, a sve “radi zaštite najboljih interesa” maloljetnog djeteta - napisala je uz nekoliko fotografija naslovnica i članaka srpskih tabloida s kojih između ostalog ‘vrište’ naslovi poput:

‘Uhapšen zbog Severininog pornića: Kebina snajka traži pravdu’

‘Šokantno otkriće! Severina i Igor se razvode! Igor ostavlja Severinu jer mu ne može roditi dijete!’

‘Plus: Igor i Severina duboko zagazili u crnu magiju!’

Pjevačica se zbog svega toga odlučila još jednom javno očitovati pa je u objavi koju je naslovila ‘Moje jutro’, nastavila:

- Plaćeni “oglasi“ u medijima, korištenje institucija i raznoraznih “tipova” i osoba u svojoj “časnoj roditeljskoj borbi i brizi”, sve za vrijeme trajanja sudskog postupka. I iza svega stoji otac koji bezgranično i bezrezervno navodno štiti “najbolje interese“ djeteta, servirajući redovito i stalno javnosti razne “informacije” o meni, o “porno uratku”, fotografijama, uhićenjima raznih osoba, mojem navodnom razvodu, propasti karijere, ”informacijama” da li mogu ili ne mogu imati dijete”. Ja se bavim pjevanjem i nemam saznanja tko je uhapšen i kada i gdje se sada nalazi. Fotografije su davno objavljene i pitam se da li mediji do sada nisu došli do nekih “svježih i novijih “ od nekih drugih “zvijezda” da zabave javnost i dobre ljude!

 

Želim jedino znati tko je hakirao moj telefon i tko je glavni i stvarni naručitelj i financijer cijele priče i da li je to ista osoba koja prvo naručuje takve nezakonite radnje i postupke, a kada ih iskoristi, tada ih odbaci i daje u medije!

Radi činjenice da imam ispunjen život i privatno i profesionalno neću se baviti podnošenjem tužbi protiv onih koji ne zaslužuju niti takvu pažnju niti interes. U slobodno vrijeme sam obična žena i majka. Kako jedna pjesma slično kaže: “Nisam ja losha, Ti si loš....” - Severina.

U komentarima su joj prijateljice dale podršku, pa joj je tako Iva Radić poručila:

- Ako mislimo da je zlostavljanje isključivo udarac, šamar ili neki drugi oblik fizičkog napada, u velikoj smo zabludi, ovo je ZLOSTAVALJANJE bez vidljivih posljedica, bez modrica i ožiljaka, ovo je kolektivno udruženo nasilje nad jednom osobom, iživljavanje i zlostavljanje pokrenuto od pojedinaca. Mnogi bi se slomili, no ti ne...

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo