I ONA ĆE USKORO NA TURNEJU

SEVERINA UPOZNALA PLANETARNO POPULARNOG GLAZBENIKA Splićanka se s Michaelom Bubléom družila prije njegova spektakularnog koncerta u Zagrebu

 
Michael Bublé i Severina
 PROMO

Svjetski poznati glazbenik, Kanađanin Michael Bublé, prije svog koncerta u zagrebačkoj Areni u backstageu je ugostio regionalnu zvijezdu Severinu i poželio joj sreću uoči početka njezine velike regionalne turneje "The Magic Tour".

Slavni pjevač prije svojih koncerata inače ne prima nikoga, ali kad je od organizatora čuo za Severininu prošlu regionalnu turneju "Dobrodošao u klub" i kad je vidio nekoliko isječaka s iste, oduševljeno je pristao upoznati je.

Michael Bublé u Zagreb je došao s više od 20 šlepera opreme, raskošnom pozornicom i orkestrom, a upravo to Severina priprema i za svoju nadolazeću turneju. S njom će na sceni biti bend od 15 glazbenika, simfonijski orkestar, 25 vrhunskih plesača, a u samu organizaciju uključeno je više od 100 osoba.

Cijelu "The Magic Tour" karavanu čini čak 15 šlepera opreme, što je do sad najveća organizacija regionalne turneje nekog regionalnog izvođača u povijesti.

Četvrta po redu Severinina regionalna turneja počinje 16. studenog 2019. u njezinu rodnom Splitu, nakon čega se ova magična noć nastavlja i u ostalim velikim gradovima - Beogradu 23. studenog 2019., Zagrebu 07. prosinca 2019., Ljubljani 21. prosinca 2019., dok će se datum za Skopje objaviti uskoro.

Interes za Severinine koncerte je ogroman, što dokazuje činjenica da se do sad već skoro pa rasprodala donja tribina za splitsku Arenu te su u prodaju puštene ulaznice za gornju tribinu.

U koncertima koji se najavljuju kao "magična bajka za cijelu obitelj" uživat će Severinini obožavatelji i starih i novih pjesama, uključujući i hitove s najnovijeg albuma "Halo", koji su na YouTubeu pregledani već više od 300 milijuna puta.

Ulaznice za koncerte u Splitu i Zagrebu u prodaji su putem sustava Eventim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:12