NIJE MOGLA VIDJETI SINA

SEVERININ SUPRUG OŠTRO OSUDIO PONAŠANJE MILANA POPOVIĆA 'To ne rade ljudi, to ne rade životinje, to rade samo duboko nesretni ljudi'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 20.03.2020. u 10:51

Split, 310718
Komemoracija za Olivera Dragojevica u zgradi HNK. Dolazak ucesnika u zgradu kazalista.
Na fotografiji: Severina i Igor Kojic.
Foto: Vojko Basic / CROPIX
Vojko Basic / CROPIX

Igor Kojić i Severina

 

Nakon što se Severina ovaj tjedan na društvenim mrežama požalila kako joj je bivši partner, srpski poduzetnik Milan Popović, uskratio viđanje njihova osmogodišnjeg sina Aleksandra (koji boravi kod njega u Beogradu), kako je napisala, "barem u sudski određenim terminima", o svemu se na Instagramu oglasio i Igor Kojić, suprug splitske pjevačice.

Objavu, u kojoj je oštro osudio Popovićevo ponašanje, prenosimo u cijelosti:

- Ovaj čovjek po tko zna koji put izmišlja priče i plasira ih u medije ne bi li tako diskreditirao moju suprugu kao ženu i kao majku, učinio je konfliktnom i bahatom osobom, da ne kažem nešto gore. Prava istina je da smo supruga i ja ušli u Srbiju 12. ožujka iz Hrvatske (ne iz Švicarske). Izvanredno stanje i mjere izolacije uvedene su od 16. ožujka.

Jedina je istina da ovaj čovjek nije htio predati dijete njegovoj majci na pet sati druženja, nakon što ga nije vidjela punih pet dana, a svega 10-ak puta u zadnja četiri mjeseca. Proglasio je samoizolaciju, prijavio nadležnim organima sebe i moju suprugu kako bi izolirao dijete od majke, a ne od korone.

Pa kakav to čovjek moraš biti da u ovo vrijeme, kad trebamo biti zajedno i podrška jedni drugima, koristiš situaciju za osobne potrebe blaćenja druge osobe, što privatno, što putem medija, i to majku svog djeteta... To ne rade ljudi, to ne rade životinje, to rade samo duboko nesretni ljudi - napisao je Kojić na Instagramu.

Podsjetimo, Severina je u studenome prošle godine na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu izgubila spor u borbi za skrbništvo nad sinom. Sutkinja je tad donijela privremenu mjeru i u svojoj presudi odlučila da dijete treba živjeti s ocem.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo