TKO JE SRETNIK?

Simona će uskoro opet biti udana žena, odrađen je zaručnički tečaj i odabrana haljina

 Instagram

Da se u životu Simone Ištvanović, javnosti poznatije kao Simone Gotovac, sprema neka promjena bilo je jasno nakon što je na Instagramu podijelila fotografije u vjenčanici. Na pitanja ispod fotografija kada će se udati napisala je jednog lijepog sunčanog dana, no kako piše RTL, ova vizažistica ovih dana se udaje po drugi put. Riječ je o Stanislavu Mijokoviću kojeg se sa Simonom povezivalo i prošle godine u srpnju.

Tada je objavila i njihove zajedničke fotografije te pisala o sreći u ljubavi.

- Pobijedila je LJUBAV. Hvala Našem predivnom Bogu, i svi će vidjeti da naš BOG je Velik, a uz drugu, na kojoj se njih dvoje ljube dodala: 'U dobru i zlu, u zdravlju i bolesti; ja bit ću tu - uz tebe, koliko sam čekala, koliko sam tražila... Koliko sam uz zdrav pogled bila slijepa. A, ti si bio tu, uz mene, uvijek - danas, sutra, zauvijek...s tobom - napisala je tada.

Instagram

Iako je tada demantirala natpise o njihovom vjenčanju, kako piše RTL, sada je zaručnički tečaj odrađen, vjenčanica odabrana i sve je spremno za udaju. O sreći i ljubavi Simona, koja je nakon burnog života utjehu pronašla u vjeri, često objavljuje statuse na Instagramu i Facebooku. Nakon propalog braka zna što joj je bitno.

- Meni je najvažnije da je muškarcu kao i meni najvažniji Isus - zaključila je Simona.

Njezina kćerkica Gabi prihvatila je novog muškarca u njezinom životu pa Simonu i to veseli.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 23:45