SLAVLJE LJUBAVI

Simona: Stanislav i ja smo uvijek bili u čistoći tijela. On je moj zemaljski sveti Josip

 Facebook

Dan nakon vjenčanja sa Stanislavom Mijokovićem Simona je prepuna dojmova. Čestitke na društvenim mrežama joj ne prestaju stizati, a ona se svima zahvalila na vjenčanju iz snova i lijepim željama.

- Bogu hvala na svemu što je učinio za nas, Bogu hvala na svemu što čini za nas. Hvala Mu za sve predivne ljude i obitelj koji su bili i koji su dio našeg svetog sakramenta. Zaista je dar Božji imati vas kraj sebe. Volimo vas i nosimo u srcu i zauvijek u molitvi - poručila je Simona uz album fotografija s njihove svadbe.

Nakon razuzdanog života i braka s Antom Gotovcem, Simona je okrenula sasvim novu stranicu u životu. Posvetila se vjeri, a danas tvrdi da je uz Božju volju i ozdravila. Kako je znala istaknuti, vjera ju je spasila i vratila joj život. Danas Simona zrači nekom novom energijom.

- Osjećam se ispunjenom i radosnom prvenstveno zbog toga jer vjerujem da je to Božja volja. Ono što je Gospodin započeo s nama prije četiri i pol godine, upravo 21. svibnja, to će i završiti sakramentom braka. Stanislav i ja smo bili prijatelji i uvijek smo bili u čistoći tijela. Uvijek volim reći prijateljicama da je on moj zemaljski sveti Josip koji me vodio više prema Kristu. Moje molitve bile su plodonosne i darovao ih je u Stanislavu - rekla je Simona prije vjenčanja za portal narod.hr.

Vjenčanicu je odabrala njezina kćerkica Gabrijela koju je dobila u braku s Antom. Uz Simonu je u crkvi cijelo vrijeme bila majka Tamara, a među gostima na vjenčanju bila je i Stefany Hohnjec sa sestrom Mateom.

Simona i Stefany nakon vjenčanja su se srdačno izgrlile. Stefany se prije dvije godine, nakon prekida šestogodišnje veze, baš kao i Simona okrenula vjeri.

- Svoje slobodno vrijeme koristim za molitvu, u njoj pronalazim unutarnji mir. Osim što svakodnevno idem na misu, uključena sam u pokret Kursiljo, gdje kao animatorica radim s krizmanicima. Kad je Bog na prvom mjestu, sve je na svome mjestu - izjavila je Stefany jednom prilikom.

Goste je na vjenčanju zabavljala Antonija Šola, a ako je suditi prema fotografijama koje je Simona podijelila na svom Facebooku, veselja nije nedostajalo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 16:14