ODABRALA STRANU

SIMONINA ČISTKA NEISTOMIŠLJENIKA Bivša starleta brani svećenika koji je zgrozio hrvatsku javnost, na Facebooku blokira sve koji se ne slažu s njom

 FACEBOOK

Nakon što je župnik Alojzije Asić iz Gradišta kraj Županje odbio pričestiti Adama Kadića, dječaka s Downovim sindromom, njegov postupak osudio je i monsinjor Đuro Hranić, nadbiskup đakovačko-osječki, koji je od Adamove obitelji zatražio oprost.

I dok se nad svećenikovim ponašanjem zgraža cjelokupna hrvatska javnost, u njegovu obranu žustro je stala Simona Mijoković, nekoć poznata kao Simona Gotovac.

Bivša starleta u poduljem statusu na Facebooku obrušila se na sve, kako ih je nazvala, 'nevjernike', koji su osudili župnika iz Gradišta, za kojeg će se ona, naglasila je, i dalje moliti.

- Rastužuju me brojni vjernici koji su se usudili baciti kamen na Kristova Pastira i Crkvu. Ali zato Isus i govori: 'Mnogo je zvanih, ali malo izabranih'. Dragi župniče Alojzije, samo hrabro s Kristom i glasno recimo svima: 'Jer ako je Bog za nas, ma tko će protiv nas?' - napisala je Simona na društvenoj mreži.

Njezin istup naišao je na neodobravanje mnogih, ali bivša starleta odmah je zaprijetila kako će sve neistomišljenike momentalno blokirati jer na svome profilu, objasnila je, ne želi nikakve zlonamjerne komentare na račun župnika Asića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:34