MLADOST-LUDOST

'SKAKAO SAM POLUGOL NA SUSTIPANU!' Luka Nižetić otkrio što se događalo kad ga je privela splitska policija

 Tom Dubravec / Hanza Media

Luka Nižetić jučer je dao intervju za za Story u kojem se prisjetio malo "slobodnijih" godina, a govorio je i o svojoj sestri, bivšoj tv voditeljici Petri Nižetić, koja danas sa suprugom živi u San Franciscu.

- Pa tko se barem jednom nije susreo s policijom, nije osjetio pravo mladalačko buntovno životno razdoblje! Ne moram ni spominjati koliko su me puta posjetili tijekom kućnih tuluma - rekao je Nižetić za Story i nastavio.

- Jedno sam ljeto s prijateljima pijan i polugol na splitskom Sustipanu skakao u agave, pa nas je policija privela. Srećom, nisam završio iza rešetaka. Mladost-ludost! - prisjetio je Luka Nižetić neobuzdanih godina.

O sestri Petri je pak pričao s puno emocija:

- Za svoju sestru Petru sve bih napravio. Tijekom godina i odrastanja izgradili smo divan odnos pa čak i sada, kad je na drugoj strani svijeta, osjećam da je tu sa mnom. Bratsko-sestrinska ljubav je najjača, to je nešto posebno i neopisivo - rekao je Luka i malo se našalio.

- Na stranu što je kao i svaka starija sestra vršila mobbing nada mnom kada sam bio mali, volim je bezgranično i napravio bih sve što je u mojoj moći za njezino dobro - zaključio je splitski pjevač.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:14