POTPUNO ISKREN

SLAVKO SOBIN PRVI PUTA PROGOVORIO O PRIVATNOM ŽIVOTU Otkrio da je sretan u ljubavi: 'Sve je lijepo'

 Slavko Sobin / INSTAGRAM

Glumac Slavko Sobin rijekto progovara o privatnom životu, ali ovog puta pustio je televijske kamere u svoj dom, a i progovorio je i o ljubavi.

Sobin je tako otkrio kako obnavlja staru kuću, uzgaja povrće, a gradsku vrevu zamijenio je kućom i mirom u prirodi.

"Nisam se ja povukao, ovu kuću zamišljam kao mjesto gdje će puno ljudi dolaziti, prolaziti i boraviti", rekao je za InMagazin Nove TV.

''Kad dođeš tu, sve ti stane i otvori ti se srce. Ovdje vrijeme stane, dolaze ti psi od tvojih prijatelja na čuvanje jer eto možeš i tako'', ispričao je dodavši da puno vremena provodi u prirodi sa psima.

Priznao je da mu nedostaje rad ispred kamera i na kazališnim daskama.

''Iskreno, mene već lagano dovodi do ludila ova situacija jer sam navikao raditi i volim raditi i malo se osjećam beskorisno. Možda zato sadim kelj da ne bih nešto stvorio'', ispričao je.

Sobin je progovorio i o svom privatnom životu, iako nikada o tome ne priča, rekavši da uživa.

"Već dugo mi je privatni život OK, onako fino lijepo ravna crta kako treba biti i ne zamaram se time. Sve je lijepo'', zaključio je. No otkrio je da na privatnom planu još nema detaljan plan.

"Imam dane kad mislim da starost trebaš doživjeti u paru, u sreći, djeca, obitelj, a imam dane kada mi se ne da, kad bi najrađe s ruksakom otišao na Tibet i tamo se penjao, tamo zaglavio u nekom kamenu i tako umro. Ne znam, tu sam baš ono, neodlučan sam'', iskreno je kazao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 19:33