'LUDI BAR'

ŠOKANTNO PRIZNANJE IDE PRESTER Progovorila o važnom detalju iz svog života za koji nije znao gotovo nitko: 'Ovo je bila tajna čak i za moje roditelje'

 Biljana Gaurina / CROPIX

U novoj epizodi RTL-ova neobičnog showa nazvanog "Ludi bar" ponovno su gledatelji imali priliku čuti priznanje domaće zvijezde - budući da se show i sastoji od razgovora "poznatih s poznatima", nije ni čudo da isplivaju pikanterije.

A nakon što je u prvoj epizodi za priznanje dana bio zaslužan Mladen Badovinac, pjevač TBF-a, ovo je odradila njegova kolegica, Ida Prester. Pjevačica je, naime, priznala kako joj je brak s Beograđaninom Ivanom Peševskim u stvari drugi brak, što malo tko zna.

Najprije se našalila kako mora puno raditi jer se nije bogato udala, a potom je nastavila:

"Ovo mi je već druga sreća, još treća pa će možda i krenuti", šalila se Ida. "Čekaj, je li ti ovo drugi brak?", pitao ju je na to gostujući Tonči Huljić. "Da, isto sa stranim državljaninom", rekla je Ida te potvrdila Tončiju da nitko dosad nije za to znao.

"Moj tata se iznenadio, bilo je tajno čak i za moje roditelje. I kad mi je vadio neke papire, šalje mi mail i piše: 'Idice, a ovo na drugoj strani da ostane naša mala tajna?', prepričala je Ida te nastavila, "A na toj drugoj strani je pisalo - razvedena 2009. godine."

Uz Prester i Huljića u RTL-ovom je humanitarnom showu sudjelovao i novinar, kolumnist i voditelj Domagoj Jakopović Ribafish. Podsjećamo, premisa emisije je da slavne osobe izvedu što više neobičnih zadataka i time prikupe maksimalan broj zlatnih zvjezdica koje novac znače, a koji će biti dodijeljen udruzi RTL pomaže djeci. I večerašnji trojac u tome je uspio.

Dijelom je svakako svojim "priznanjima", više anegdotama, pripomogao i splitski autor Tonči Huljić.

"Spajam nespojivo i to tako i ostane – nespojivo!'', opisao je svoj modni izričaj, ''za sve svoje stvari sam intimno vezan, imam više robe od žene, ona je već izvan sebe!''

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:14