NAKON GODINU DANA VEZE

SPLITSKA GLUMICA: 'KAKO NE BIH REKLA DA' Ana Gruica pokazala impresivan zaručnički prsten i poručila: 'Biram sreću...'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 06.08.2018. u 09:09

Instagram

Ana Gruica i Boran Uglešić

 

Splitska glumica i instruktorica fitnessa, Ana Gruica (35), pohvalila se u nedjelju na Instagramu velikom vijesti - zaručničkim prstenom.

Uz fotografiju sjajnog kamena na ruci napisala je riječi pjesme ‘Diamonds’ pjevačice Rihanne, između ostalog: 'Biram sreću... Kad me zagrliš, osjećam se živom. Mi smo poput dijamanata na nebu...' Na kraju je dodala i hashtagove ‘kako ne bih rekla da’, ‘ono bitno’ i ‘ljubav’.

Premda nije otkrila detalje, izgledno je da će s dečkom, uglednim psihijatrom Boranom Uglešićem, s kojim je u vezi nešto više od godinu dana, uskoro stati pred oltar.

 

Splićanka, koja je 2000. proglašena prvom pratiljom Miss Hrvatske, majka je dvoipolgodišnjeg dječaka Marata Ivana, kojeg ima iz veze s piscem Hrvojem Šalkovićem (44).

O vezi je ljepotica progovorila tek u siječnju ove godine jer, kako je rekla, Boran nije javno osoba.

 

- Ima previše ozbiljan posao da bi se razvlačio po novinama kao neka rock’n’roll zvijezda. Srce očito ne bira čim se zaljubio u osobu zbog koje povremeno mora prihvatiti fotografiranje u novinama i povećan interes za svoj privatni život - rekla je tad i dodala:

- Mogu samo reći da živim najljepše dane svog života zahvaljujući Boranu. U ovih pola godine našeg druženja pokazao je više vrlina nego što bi mnogi uspjeli prikupiti cijeloga života.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo