ANDRIJA U ZAGREBU

Srce najpoželjnijeg balkanskog neženje osvojila je šarmantna Aleksandra

 Danijel Soldo / EPH / Danijel Soldo / EPH

Glumac Andrija Milošević, poznat kao snažnija polovica duhovitog televizijskog para Andrija i Anđelka, gostovao je u ponedjeljak u Zagrebu gdje u kazalištu Vidra izvodi svoju monodramu 'Zlatni lančić od bižuterije'.

Tema predstave je život tzv. sponzoruše, a ovaj 35-godišnji Crnogorac je za RTL rekao: ‘Što se tiče sponzoruša, to je jedna poljoprivredna grana. Međutim, ne vidim kako doprinose. Kad bi plaćale neki PDV na to što su sponzoruše, ja bi ih gajio u smislu da i država ima nešto od toga. Ovako, same po sebi su samo jedna pojava.’

Premda je zagrebačka kazališna publika odlično prihvatila Andrijinu predstavu, on je još uvijek najpoznatiji po seriji 'Andrija i Anđelka'. Smatra da se radi o laganoj seriji, lišenoj politike i ‘svih naših svakodnevnih budalaština’: ‘Ovo je antistres, terapija smijehom i tako je treba doživljavati.’

Međutim, nije Andrija mogao suzdržati osmijeh kad su ga prozvali najpoželjnijim balkanskim neženjom. ‘Kad nema tko biti’, odgovorio je kroz smijeh premda se gledateljice sigurno ne bi složile s njim. Konkurencije ima i on je svakako na samom vrhu.

Možda će ih ipak razočarati vijest da je njegovo srce već osvojila šarmantna plavuša Aleksandra koja se također pojavljuje u seriji.

‘Ja sam imao tu sreću da sam našao osobu s kojom mogu funkcionirati. S obzirom da puno putujem i rijetko sam kod kuće, treba netko to razumjeti i istrpjeti’, kaže Andrija za RTL.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:40