HAUSER JE DAVNA PROŠLOST

SRPSKI MEDIJI TVRDE Jelena Rozga u vezi je s 12 godina mlađim Beograđaninom

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 20.11.2019. u 14:47

Frankfurt, 171118.
Hrvatska noc je najveci koncert za Hrvate u inozemstvu koji slavi svoju desetu obljetnicu i na kojoj je nastupilo deset Hrvatskih izvodjaca, Jelena Rozga, grupa Vigor, Mate Bulic, Crvena Jabuka, Miroslav Skoro, Maja Suput, Mate Miso Kovac, Mladen Grdovic i Lidija Bacic.
Koncert se odrzao u Fraport Areni u Frankfurtu a njegov organizator je Robert Martinovic.
Na fotografiji: Jelena Rozga
Foto: Duje Klaric / CROPIX
Duje Klaric / CROPIX

Jelena Rozga

 

Jelena Rozga (42) je prošli tjedan u prepunom beogradskom klubu napravila odličnu atmosferu, a srpski mediji pišu da je razlog njenog iznimnog raspoloženja novi muškarac u njenom životu.

"Ništa ne skrivam pa ni svoj ljubavni život. Jednostavno, sada nemam ništa novo što bih otkrila", rekla je za srpski Story Splićanka.

Magazin piše da je više ljudi potvrdilo kako je Jelena slala osmijehe jednom markantnom dečku koji joj je iz prvog reda uzvraćao poljupcima. Navodno se radi o tridesetogodišnjem Beograđaninu s kojim pjevačica od ovog ljeta održava vezu na daljinu.

 

"Budući da su oboje karijeristi i ne žive u istim državama, nekoliko prvih mjeseci veze rijeđe su se viđali, ali kada god se ukazala prilika, trčali su jedno drugom. On je godinama živio i radio u više europskih gradova i tek nedavno se vratio u Srbiju. Jelena je išla kod njega, on je dolazio u Hrvatsku i nekako su uspjeli opstati", rekao je Storyju izvor.

Jelenina posljednja ozbiljna veza bila je s violončelistom Stjepanom Hauserom, a prekinuli su 2017. nakon dvije i pol godine.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo