SKANDAL NA DOČEKU

SRPSKI MEDIJI U POSJEDU SNIMKE S PROSLAVE NOVE U BUDVI Prvo su se izvrijeđali, Tifa je Alena udario glavom u čelo, a potom su nasrnuli jedan na drugog

 Screenshot

Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa fizički su se obračunali nakon novogodišnjeg koncerta u Budvi, a zatim sve demantirali. Međutim, video snimka koju posjeduju srpski mediji dokazuje kako je između dvojice pjevača ipak izbio sukob: prvo su se izvrijeđali, a potom i fizički nasrnuli jedan na drugog.

Naime, magazin 'Scandal' tvrdi da je došao u posjed snimke na kojoj se jasno vidi kako je prvi na pozornicu izašao Alen, koji nije htio sići kada se Tifa trebao popeti. Tifa je opsovao Alena, a zatim ga je na stepenicama pri silasku s pozornice udario glavom u čelo nakon čega ga je Alen šutnuo nogom. Magazin je zasad objavio samo 'screenshotove' iz videa.

Glavni akteri događaja su se na sve načine trudili zataškati čitavu priču, pa su iz 'Bijelog dugmeta' Blicu koji je prvi objavio članak demantirali da je do tučnjave uopće došlo te su kazali da je čitava ekipa nakon svirke sjedila u kafiću.

Menadžer grupe Adis Gojak je, usprkos tome što snimka tučnjave postoji, i tome što su brojni očevici prisustvovali skandalu u Budvi, nastavio sa svojom pričom.

- Do fizičkog obračuna nije došlo. Reagirao sam i poslao demanti zato što sam pročitao da su se potukli jer su jedan drugome ušli u dionicu. To nije točno i zbog dionice sam reagirao, ni zbog čega drugog - rekao je isprva Adis.

Menadžer je potom ispričao svoju, sasvim novu verziju priče u kojoj je do svađe došlo zbog stepenica.

- Svi smo stajali zajedno u backstageu i kada je Tifa silazio sa pozornice, okliznuo se niz stepenice, Alen je stajao tu i Tifa ga je odgurnuo. Alen ga je počeo psovati, ali to je normalno. Ljudi se svakodnevno psuju, pa normalno da će u dva ujutro da se psuju. Nisam vidio da su se udarali glavama - pravdao se Adis.

- Najbolje je da pitate njih dvojicu - kazao je, a onda dodao: - Ako imate snimku, neka je svi vide.

Alen Islamović je odmah nakon incidenta za 'Blic' rekao kako ne želi ništa komentirati ali kako su on i Tifa poslovno u dobrim odnosima, no kako nisu dobri privatno. Tifa je čitavo vrijeme bio nedostupan za komentar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:53