IZGLED MU JE BITAN

Stavros redovito ide na kozmetičke tretmane: 'Grozno mi je kad se moji kolege zapuste'

 Duje Klaric / CROPIX

Tijekom gostovanja u emisiji 'Uzduž i poprijeko' na Radio Dalmaciji, Jasmin Stavros progovorio je o desetljećima koje je proveo baveći se glazbom, ali osvrnuo se i na svoj izgled.

Iako se nije umorio od koncerata, od ljudi ipak jest, pa je iz užurbanog Zagreba preselio u mjesto Kupeć dol gdje uživa u miru i prirodi. Odmor i rekreacija su mu jako bitni pa je zato aktivan svaki dan.

Vježba u teretani, igra tenis, na skijanje ide u Italiju gdje zna boraviti po nekoliko mjeseci odakle onda odlazi na koncerte. A kako bi održao mladoliki izgled, pored toga svaki tjedan redovito ide na tretmane uljepšavanja. Kožu pomlađuje mezoterapijom, tretmanima kisikom i laserom. Zbog posla kojim se bavi smatra da je to jako bitno.

- Grozno mi je kada vidim neke svoje vršnjake kada se zapuste. Nisam za pretjerivanja, ali održavati mladolik izgled mi je sasvim OK - zaključio je Stavros.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:14