PRINOVA U OBITELJI

STJEPAN BOŽIĆ DOBIO ČETVRTO DIJETE Njegova treća supruga rodila je djevojčicu Emmu Katarinu: 'Bebu smo oboje jako željeli'

 
 Facebook/Petra Božić

U obitelj našeg bivšeg boksača Stjepana Božića (45) i njegove supruge Petre stigla je prinova, malena Emma Katarina.
Ove nedjelje poslijepodne, 35-godišnja ekonomistica Petra u Klinici za ženske bolesti i porode KBC-a Zagreb u Petrovoj rodila je djevojčicu.

"Emma Katarina... 3500 gr i 50 cm čiste ljubavi", napisala je oduševljena mama na svom Instagram profilu uz fotografiju malene djevojčice sa žutom kapicom.

Samo tri mjeseca nakon vjenčanja Petra i Stjepan Božić, saznali su da će u obitelji dobiti prinovu.

- Bebu smo oboje jako željeli. Sretni smo što nam se želja ostvarila i što ćemo proširiti obitelj - rekao je ranije Božić kojemu je ovo treći brak.

S kriminalistkinjom Angelinom Halambek, ima dva sina, Dominika (12) i Mateja (10) - u toj je vezi boksač bio 12 godina, a u braku pet, do razvoda 2010. godine. Iz drugog braka s petnaest godina mlađom kozmetičarkom i pjevačicom Mateom Božić, Stjepan ima kćer Luciju (3).

Zagrepčanka Petra, pak, s kamerunskim nogometašem Patriceom Kwedijem ima sina Lucasa (12).

Malena Lucija i Lucas najviše su se razveselili sestrici.

"Nemaju istu mamu i nemaju istog tatu, ali vole se najviše i najljepše... i jednako se vesele seki koja im uskoro stiže", napisala je Petra na svom Instagram profilu prije tjedan dana s nestrpljenjem odbrojavajući posljednje trudničke dane.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 21:37