SPORNE TUŽBE

SUDAC NIJE USPIO POMIRITI MILANA POPOVIĆA I SEVERININOG MENADŽERA 'Nemam se za što ispričavati jer je situacija puno gora nego što se u tužbi navodi!'

 
 HANZA MEDIA

Otkad Milan Popović i Severina intenzivno pune medijski prostor dok se grčevito bore za skrbništvo nad djetetom, Severinin menadžer Tomislav Petrović u cijeloj toj trakavici svako malo se nađe u grotlu prepucavanja bivših partnera pa javnosti podastre svoje mišljenje i stavove, a jedan njegov istup, koji je išao u prilog pjevačici a protiv srbijanskog poduzetnika, stajao ga je i optuženičke klupe.

Naime, Petrovićevu svaku riječ u medijima od prvoga dana pomno prati Popović kojeg je zasmetao menadžerov "istup" na RTL televiziji u studenom 2016. godine pa ga je tužio za klevetu. Menadžeru je jutros na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu počelo suđenje, a u sudnici suca Zorislava Kaleba vladala je mirna atmosfera.

Za razliku od Popovića koji je na upit suca da li se voljan pomiriti rekao da "da ali samo ako mu se Petrović u medijima ispriča na isti način kao što ga je oklevetao!", optuženi Severinin menadžer na tu ponudu nije pristao: "Ne dolazi u obzir! Ne osjećam se krivim! Nemam se za što ispričavati jer je situacija puno gora nego što je u tužbi Milan Popović navodi!" Ujedno je još Petrović dodao kako je i Popović protiv njega izjavljivao svašta ali da ga nikada nije tužio.

Obzirom da se u sudnici nisu uspjeli pomiriti Severinin menadžer i bivši partner, suđenje je nastavljeno uzimanjem generalija okrivljenog Petrovića koji je na upite suca kazao da je vlasnik predivnog stana od 120m2 u Zagrebu, da nema auto već vozi onaj od firme, da je po zanimanju producent sa završenom srednjom školom te da nema suprugu niti djecu, dodavši ironično, barem koliko je njemu poznato. Međutim Petrović je odbio kazati kolika su mu mjesečna primanja radi prisustva novinara ali je objasnio da svaki mjesec nema jednake prihode a koji su, zapravo u rangu prosječne mjesečne plaće.

Sudac Kaleb je obje "zaraćene" strane obvezao da na iduće ročište dostave popis tužbi počevši od dana kada se Severina udala obzirom da se u tužbi navodi, a što je zasmetalo Popovića, da se od dana njezine udaje broj Popovićevih tužbi prema njoj, njezinoj obitelji i bližnjima povećao.

A Povod tužbi su Petrovićeve izjave za RTL kada je na upit novinara te televizije odgovorio u pismenom obliku e-mailom, a čiji je sadržaj prenesen u emisiji 'Sve u šest' ali i na RTL-ovoj internetskoj stranici www.vijesti.rtl.hr gdje je, pak, objavljen članak naslova "Milan Popović ekskluzivno: Severina mi se već mjesec dana ne javlja na telefon, ne odgovara na poruke, ne dolazi po dijete."

Točnije, Popović se osjetio oklevetan jer je Petrović za RTL, između ostaloga, izjavio da "Milan Popović laže te da je protiv Severine i njezinih bližnjih podigao 30-ak tužbi i sve ih izgubio, a da sve to radi kako bi Severini oduzeto dijete". Ujedno je Petrović naglasio i da se "broj tužbi povećao nakon što se Severina udala što i dalje dokazuje da mu nikad nije bilo stalo do interesa djeteta".

Popović u tužbi tvrdi da je sve gore navedeno Petrović rekao iako je itekako dobro znao da ne isto odgovara istini, pa su te klevetničke tvrdnje, smatra "kralj bakra", naškodile njegovoj časti i ugledu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 19:18