STARA LJUBAV

ŠUKER JE HTIO BRAK, NO ONA NIJE Ana Obregon otkrila kako ju je bivši nogometaš iznenadio prstenom u čaši: Zapeo joj je u grlu, skoro se udavila

 
 Instagram

Španjolska novinarka, voditeljica i glumica, kod nas poznatija kao bivša djevojka Davora Šukera, Ana Obregon, otkrila je da je vječni hrvatski neženja s njom ipak bio spreman stati pred oltar.

Kako je ispričala u kulinarskom showu u kojem gostuju poznate osobe, nikad nije sanjala o udaji niti podržavala instituciju braka, a kao dokaz tome ispričala je neuspjelu prosidbu bivšeg dečka Davora Šukera zbog koje se umalo ugušila, piše Vanitatis.

‘Nikad se nisam udavala, ali Šuker me jednom zaprosio’, rekla je Ana. Prisjetila se da su bili na romantičnoj večeri u restoranu u Madridu kad ju je u čaši vina dočekao prsten. Kako nije odmah primijetila blještavi predmet, nagnula je čašu, a prsten joj se zaglavio u grlu. ‘Pa kako sam to mogla pretpostaviti? Već smo skoro krenuli na hitnu pomoć… S takvim iskustvom, tko bi se normalan htio vjenčati’, zapitala se Obregon.

Ana i Davor vezu su započeli u Španjolskoj 1997. godine kad je on bio zvijezda madridskog Reala, a ona televizijska voditeljica. Njihovu ljubav opisivali su kao romantičnu i vrlo strastvenu. Nagađalo se da će i ostati zajedno, no veza je pukla nakon tri godine nakon što je Šuker počeo igrati u Engleskoj.

Obregon se u svibnju prošle godine fotografirala za španjolsko izdanje Playboya u dobi od 62 godine. Na Instagramu je napisala da je ponosna što dijeli naslovnicu s ikonama poput Madonne, Marilyn Monroe, Kate Moss, Kim Basinger.

Na društvenim mrežama često objavljuje privatne fotografije pa je tako i u siječnju prošle godine Šukeru zajedničkom fotografijom čestitala rođendan.

barcelona 030299
ana obregon i davor suker na svecanom primanju na
Davor Pongračić / CROPIX
Ana Obregon i Davor Šuker 1999.

On je pak u intervjuu za Sportske novosti 2010. rekao: ‘S Anom sam ostao prijatelj i često se čujemo pa i vidimo. Sada čak razmišljamo da zajedno u Hrvatskoj lansiramo neke njene sapunice koje su iznimno popularne u Španjolskoj, a vidim da taj žanr ide i u nas.’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 06:30